reklama
Moja córka była ciągle pośladkowo i do końca się nie zmieniło mimo jakiś tam rad lekarza co robić żeby się obrcila, ale leżałam na sali z dziewczyną, której to była pierwsza ciąża i dzień przed cc dzidzius się obrócił z pośladkowego ułożenia glowka w dol.Cześć !
Czy znajdę tu osoby których dziecko fikneło miesiąc przed porodem posladkowo? Młody cały czas miał główkę w dole a dziś dowiedzieliśmy się Ze jest już pośladkowo. Jakieś rady ?
Jeszcze może się obrócić. Jest też coś takiego jak obrót zewnętrzny, poczytaj o tym.Cześć !
Czy znajdę tu osoby których dziecko fikneło miesiąc przed porodem posladkowo? Młody cały czas miał główkę w dole a dziś dowiedzieliśmy się Ze jest już pośladkowo. Jakieś rady ?
W pierwszej ciazy corka do polowy ulozona poprzecznie. Potem juz do konca posladkowo. Nie obrocila sie. Teraz w drugiej ciazy identyczna sytuacja. Czekam jeszcze czy cos moze sie zmieni. Na obrot zewnetrzny bym sie nie zdecydowala.
Asiaxz
Fanka BB :)
Jeśli masz dużo wód płodowych to jest szansaJa tez chce uniknąć zewnetrznego.
Jak już tak ma być to niech tak zostanie. Chciałabym bardzo żeby znowu fiknął bo tak było dobrze a tu niespodzianka
reklama
Słyszałam, że pomagają ćwiczenia spinning babies (możesz wyszukać na YouTube)Nie wiem czy dużo. Lekarka mówiła ze OK. Młody nadal dosyć solidnie fika tylko kurcze ciagle w tym samym miejscu.