chodzi o to ze ja jem obecnie same kurczaki, makaron i ryz nie moge masla, mleka, serow, zadnych owocow poza jablkiem i zadnych warzyw poza gotowna marchewka. No i powiedziala ze moge jesc tez platki kukurydziane wlasnie na tym mleku dla alergikow. Ale dokladnie tak jak mowicie.. z tego co pamietam to jest takie ochydne ze nawet nie chce tego kupowac jesli to dla wiekszych dzieci smakuje tak samo jak to dla niemowlakow.
a co do poloznych... dla mnie ich zawod jest niczym szaman ja mialam problemy z przystawiniem do piersi przez pierwsze 3 tygodnie i spotykalam sie z wieloma (zeby nie sklamac z 7dmioma, liczac te w szpitalu) poloznymi.. i KAZDA mowila co innego na temat diety jaka powinnam miec i tego dlaczego mnie boli przy karmieniu..
no ale wysypke moj maly dostal na buzi wiec musze calkowicie nabial odstawic i zobaczymy ;p
a co do poloznych... dla mnie ich zawod jest niczym szaman ja mialam problemy z przystawiniem do piersi przez pierwsze 3 tygodnie i spotykalam sie z wieloma (zeby nie sklamac z 7dmioma, liczac te w szpitalu) poloznymi.. i KAZDA mowila co innego na temat diety jaka powinnam miec i tego dlaczego mnie boli przy karmieniu..
no ale wysypke moj maly dostal na buzi wiec musze calkowicie nabial odstawic i zobaczymy ;p