reklama
Natalia198777
Fanka BB :)
Ja jestem w 32 tc ale od ok 24 mam takie uciski lekarz mowił, że się wszystko rozciąga i kazał brać mi magnez nawet 4x dziennie bylo lepiej
Natalia198777
Fanka BB :)
Masz możliwość napisania sms do swojego gin??? Albo zadz jutro do przychodni i podpytaj. Czy powinnas przyjść wcześniej. Najważniejsze jest dziecko jak masz wątpliwości to wiadomo, ze lepiej skonsultowaćA w 15 tc? Wizytę mam dopiero za 1,5 tygodnia i zastanawiam się czy przesunąć czy nie panikować. Nie jest to mocny ucisk, przeszkadzający w normalnym funkcjonowaniu. Bardziej dyskomfort
Masz możliwość napisania sms do swojego gin??? Albo zadz jutro do przychodni i podpytaj. Czy powinnas przyjść wcześniej. Najważniejsze jest dziecko jak masz wątpliwości to wiadomo, ze lepiej skonsultować
Nie mam niestety numeru do ginekologa. Chodzę do prywatnej kliniki i Panie rejestratorki są raczej tylko od umawiania wizyt, nie wiedziały nawet kiedy zrobić test Pappa
Nie mam niestety numeru do ginekologa. Chodzę do prywatnej kliniki i Panie rejestratorki są raczej tylko od umawiania wizyt, nie wiedziały nawet kiedy zrobić test Pappa
Ja mam podobnie a juz mi sie zaczal 16tc, jutro mam wizytę u gin to zapytam
Ja mam podobnie a juz mi sie zaczal 16tc, jutro mam wizytę u gin to zapytam
Super. Daj znać w takim razie co powie lekarz Ja jednak myślę, że to powiększająca się macica.
Też tak sądzę ale okaże sięSuper. Daj znać w takim razie co powie lekarz Ja jednak myślę, że to powiększająca się macica.
G
gość_AL19
Gość
Hej
Miałam podobne objawy to rozciągająca się macica.
Oczywiście dla pewności poinformuj lekarza
Miałam podobne objawy to rozciągająca się macica.
Oczywiście dla pewności poinformuj lekarza
reklama