reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

reklama
Olla boli mnie w każdej pozycji, jak trochę pochodziłam po domu to mniej..
też mam lekkie skrzywienie kręgosłupa, myślicie że to od tego?:baffled:

Szopka jak byłam ostatnio u gina to mówiłam mu o moich bólach z przodu w okolicy spojenia łonowego (boli mnie na maxa jak wstaję z siedzenia albo leżenia i jak leżąc przerzucam się z boku na bok)- mówił, że to normalne w ciązy i mam się nie martwić.
Powiedział, że też mogę mieć bóle w dole kręgosłupa (nazwał to bólami krzyżowymi) - więc się nie martw - pewnie to właśnie to.:tak:

Szopka
było mówić o ogonku? :-D

Mnie na szczęście nie boli, ale miałam już wcześniej takie bóle jak dużo siedziałam.

u mnie kosci wszelkiego rodzaju jeszcze nie daja o sobie znac i nawet zgaga odpuscila nie calkiem ale juz nie jest taka dokuczliwa... no i myslalam czy wole mdlosci z poczatku ciazy czy zgage i chyba zgage da sie przezyc latwiej hmmmm

Luka do tego że boli spojenie łonowe już się przyzwyczaiłam i przestałam zwracać uwagę.
A co do bólu "ogonka" to już przeszedł zupełnie a skoro nie siedzę długo to wydedukowałam sobie inną przyczynę: ostatnio jak chcę spać na plecach biorę sobie poduszkę i podkładam pod jeden z pośladków, a poduszka ma dwa ogromne guziki i tak sobie wymyśliłam że pewnie nieszczęśliwie guzik trafił na ogonek i go pouciskał i stąd ten ból :-D

a wiec wczoraj lekarz mnie polozyl w szpitalu a dzisiaj mnie wypuscili bo cisnienie spadlo ale jak znowu podskoczy to mam isc do szpitala

Pycia nie daj się ciśnieniu i nie wracaj do szpitala przed porodem. Ja na szczęście mam ciśnienie w porządku, mniej więcej 110/75. czasem jest niższe, ale podnieść zawsze można.

reklama
Do góry