reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

Pycia i to nie byłoby szczerze mówiąc takie głupie. Jak ja leżałam to była dziewczyna, u której wywołali poród, bo miała zatrucie ciążowe i męczyła się z ciśnieniem. A jeśli trafiłaby wcześniej do szpitala to prawdopodobnie teraz (po porodzie) męczarnie z ciśnieniem miałaby z głowy.
Choć to twoje ciśnienie wcale nie wygląda mi na jakąś katastrofę, ona miała dużo dużo wyższe. Ale ja nie jestem lekarzem.
Ja przed ciążą też miałam dość niskie, a teraz mam takie "książkowe", ale jak na mnie wysokie.
Co na to twój gin? Czy to on przepisał ci leki? Pewnie o tym pisałaś, ale sorki nie pamiętam.

reklama
Tak biore leki i wlasnie moj gin jest ordynatorem w szpitalu, dlatego tez jak cos to jutro uderze od razu do niego do szpitala.

Monika możemy sobie podać ręce - ja też mam niskie a teraz od bidy dobijam do normalnego. Choć ostatnio na wizycie znowu zaliczyłam 80 :baffled:

Ja wstalam i znowu mam 160/90 czekam do 11 godz. bo mniej wiecej o tej godz. jest juz spokoj i dzwonie do mojego gina i pytam czy mam isc do szpitala czy moze wiekasz dawka lekow :-(

Ja wstalam i znowu mam 160/90 czekam do 11 godz. bo mniej wiecej o tej godz. jest juz spokoj i dzwonie do mojego gina i pytam czy mam isc do szpitala czy moze wiekasz dawka lekow :-(

Pycia daj znać co z twoim ciśnieniem.. mam nadzieję że się unormowało i nie powędrowałaś do szpitala :baffled:

Efilo
chyba sobie wykrakałam bo dziś od rana strasznie mnie kość ogonowa .... :wściekła/y: więc pewnie już coś tam rośnie...

A tak poważnie to czy wy też macie takie objawy jak ból w tej końcowej części kręgosłupa? Mnie to jakieś 2 mies. temu dopadło, ale odpuściło po sesji z termoforem i po ostatniej nocy znowu boli że usiąść trudno...:wściekła/y::confused:

Nie slyszalam Pycia o takiej dolegliwosci (jako typowej dla okresu ciazy) ale mnie tez czasami boli ale tylko jak za dlugo siedze na pupie :))) bo ja raczej do aktywnych nie naleze hehe
A Ciebie boli caly czas?W kazdej pozycji?

reklama
Do góry