reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Uciazliwe objawy

reklama
Agik cholerka, niedobrze! Trzymam kciuki, żeby szybko znaleźli przyczynę, zneutralizowali i wypisali do domku!

Monika znam dziewczynę, która prawie całą ciążę przeleżała plackiem, miała założony pesar. No i gdy go wreszcie zdjęli i pozwolili chodzić (żeby przyspieszyć poród) to tak sobie chodziła 2 tyg. i nic :szok: W końcu wywoływali jej poród - bo totalnie się na niego nie zanosiło :-D
Czego Ci oczywiście nie życzę - ale widać, nie ma reguły ;-)

Ojej Agik tak mi przykro ale jestem pewna ze wszpitalu szybciutko zdiagnozuja i wylecza...wracaj szybko do nas!!! i glowa do gory:)))

u mnie cały czas bóle brzucha, jak za dużo albo za szybko chodze czy stoję, o jezdzie autem nie ma mowy, chyba ze mężus wozi :) lekarz dał leki rozkurczowe ale jak siedze w domu to wole nie łykac tylko polezec, odpocząć. Pozatym czuję się dobrze, nie chcę krakac ale jak na razie pani zgaga mnie nie dopada :)

ojej, to tak sobie myślę,że ja miałam fatalne początki ciąży, ale gdy już udało się mój organizm wyprowadzić na prostą to od drugiego trymestru tylko mi w ciąży chodzić, odpukać ;-)

Monika to super że jest poprawa i możesz się troszkę poruszać, ale ostrożnie się ruszaj ;-)
Agik wracaj szybciutko ze zdrowymi nóżkami!

Ja wczoraj w ogódku parę wrzosików przycięłam i tak się nagimnastykowałam że dziś nie mam siły z łóżka wstać :-( Ech głupia ze mnie baba :wściekła/y: Dziś mąż dzwoni i kontroluje czy aby znowu się za jakieś ogródkowe prace nie biorę..

szopka, bo to tak jest że się wydaje ze to zaden wysiłek, ze prosta rzecz a dopiero póżniej wyłazą skutki :/

dzięki, dzięki dziewuszki - ja straaaaasznie się cieszę, że mogę już opuścić cztery ściany. Zaraz idę do sklepu obejrzeć łóżeczka - w końcu.

Agik, trzymaj się i niech cię szybko wyleczą z tych bolących nóg
Szopka, a ty nie szalej, żebyś znów nie wylądowała w szpitalu
Niuni, a tobie to możemy tylko pozazdrościć, oczywiście tak pozytywnie
Dorotka, ja naprawdę współczuję ci tej zgagi

reklama
Szopka to już faktycznie daruj sobie ten ogródek... ;-) Niech odtąd służy tylko do polegiwania!

Ja wciąż "skokowo" zdaję sobie sprawę z ograniczeń... Np. wczoraj nie dałam rady sama wstać (bez "spadania" na bok i z kolanek) z takiej wielkiej poduchy w szkole rodzenia :zawstydzona/y: Najpierw głupio mi się zrobiło, ale jak usłyszałam że jedna laska poważnie pyta czy aby na pewno ma siadać - bo jak zaraz wstajemy to ona nie siada, to od razu było mi lepiej :-D

Do góry