reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubranka naszych Maluchów

martadelka to i tak jestes lepsza ode mnie: 2,77zł na koncie :-p ale moze dzis juz będzie wypłata bo muszę Mai kupić rajstopki na świeta i bodziaki białe pod bluzki... ciekawe gdzie ja znajdę takie w rozm 86-92...?
A piżamka bardzo ładna ale u Mai by nie przeszły gołe nogi - chodzi w nocy do nas ze swojego pokoju po lodowatej terakocie ;/

reklama
Ja dziś poszalałam ubrankowo:tak: Ale mąż przyzwolenie dał, więc trzeba było korzystać:-D W dodatku spłynęła mi dziś ekstra kaska na konto, to poszalałam;-)
podobny, tylko trochę inne odcienie ( na naszym nie ma niebieskiego, tylko jeszcze żółty i czarny i więcej czerwieni- na stronce go nie ma) i krótkie rękawki
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Bielizna/Body/98249/1

http://www.reserved.com/pl/kids-collection/boy-056-086/sets/hotprices_boy/V1325_2

Product Detail | H&M PL wzięłam 86 i myślę, że i za rok w nich polata, są cudne, nie mogłam się oprzeć...

Product Detail | H&M PL Miesio już w nim biegał cały dzień- on kocha nakrycia głowy:szok:

i kapelusz dżinsowy, skarpeciochy kolorowe
i
NEXT Cudna Koszulka w Kratkę Super KolorkiJ.Nowa92 (3123565222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ANGIELSKIE SPODNIE DO SPANIA PIŻAMKA PASKI 98 (3100369202) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Aestima poszalałaś?:szok: to mało powiedziane:-p rewelacyjne krótkie spodenki z szelkami:tak: spodenki pasiaki też super, no i kapelusik (będzie jak znalazł np. do zdjęć:-p)

Kapelusików to już mamy całą kolekcję;) Chłopaki już majątaki rytuał po M. praCY-kapelusze, muza i tańczą:-D Michał pożycza od Miesia kapelusz, ale zachciało mu się mieć swój- widziałam fajne na męskim, czarne:tak:

ps jak ktoś ma wysokie, szczupłe dziecko, to najlepsze bodziaki- c&a. U nas Miesio b do góry się wyciągnął i szczuplutki się zrobił i bodziaki mothercare, f&f, 5.10.15, cocodrillo- za szerokie i za krótkie. H&m, reserved dają radę a najlepszy był ten co przez forever w c&a kupiłam i ten co dziś nabyłam też widzę długaśny i wąski plus z bawełny bio:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima no poszalałaś :tak:ale jak dodatkowa kasa to jasne, ze mozna ;-) :-)
mnie się te szorty marzą...:zawstydzona/y:jak Mati dostanie jakąś kasę to mu je kupię :zawstydzona/y::-)
reszta też śliczne

my zakupiliśmy rurki jeansowe od mrsmoon - Mati wygląda w nich bosko (jeszcze trochę za długie ale ma to mieć na swoje urodznki i na wesele w lipcu (na wieczór ;-))
My bodziaki z f&f najczęściej + coccodrillo

Do góry