reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubranka naszych Maluchów

jedną, ale tylko jedną!:-D i ani jednej więcej:-p

przepraszam, to ta poxna godzina, odwala mi:)
Mam szufladę pełną szelek fajoskich:-):tak: i dwa letnie kapelusiki, kombinuj kapelusz dla Ninki!

reklama
Chciałam Cię tylko uspokoić, że dam Twoim dzieciom się pobawić z Miesiem w spokoju, nie jestem maniaczką z aparatem w ręku pastwiącą się nad dziećmi :-p:-D Także jedna fotka, i promise:-D

Aestima - NiL przyzwyczajeni do aparatu - jak nie ojciec, to matka nad nimi skacze, więc damy radę:tak:nawet potrafią zapozować - stają nieruchomo, twarzyczki w uśmiech ubierają i gotowe:-Ddobrze wiedzą, że lepiej chwilę znieruchomieć i mieć spokój:-D

Aestima niestety nie mamy i teraz na pewno nie kupię, ale pomyślimy coś pod kątem zbliżonego stylu z okazji naszego spotkania! Faktycznie fajnie by było mieć jedną taką fotkę:tak: albo jakieś fajne szelki dopiąć do innych gaci...coś wymyślimy!

buhahaha
andariel chyba byś musiała zabrać Aestimie aparat i raczej nie byłoby to łatwe zadanie:-D

buhahaha
andariel chyba byś musiała zabrać Aestimie aparat i raczej nie byłoby to łatwe zadanie:-D

Oj, niełatwe! Jestem uparta, krnąbrna i nieposzłuszna, nie ma szans bym poddała się presji otoczenia. Jak i syn mój, niestety z tego co widzę ewidentnie wrodził się w matkę:tak::-D

ps. teraz, po tym wyznaniu, to Andariel jużsięz nami nie spotka...

Oj, niełatwe! Jestem uparta, krnąbrna i nieposzłuszna, nie ma szans bym poddała się presji otoczenia. Jak i syn mój, niestety z tego co widzę ewidentnie wrodził się w matkę:tak::-D

ps. teraz, po tym wyznaniu, to Andariel jużsięz nami nie spotka...
no ja bym się bała - maniaczko z aparatem:happy2:

W takim razie publicznie oświadczam iż aparat wywiozę jeśli spotkanie będzie u mnie albo nie zabiorę jeżeli u Andariel. Ale w gacioszki z szelkami chłopców osobiście przyodzieję ( Andariel ich obfoci):happy2:

reklama
nie oświadczaj bo nikt Ci nie uwierzy;-) no i nie rób nam przykrości, ja z chęcią pooglądam fotki ale pod jednym warunkiem...

Do góry