reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ubranka naszych Maluchów

traschka kurteczka rewelacja! :)

Ja poluję na buciki dla Oli rozmiar 23 (wiosenne jakieś) w kolorze brązu chciałabym uniknąć różowych bucików i ceny wyższej niż 100zł :p Jak ktoś ma albo natknie się przypadkiem będę wdzięczna za informację :)

H&M KAMIZELKA NOWA METKA !!!!!! (3097002525) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o taką kamizelkę zakupiłam dla Małej :) już doszła tylko nie na nasz adres i dopiero w weekend odbierzemy ją od rodziców. Ale mama mówiła, że bardzo ładna :)

reklama
Japaneczka - jak miło, że ktoś lubi brązowe buty poza mną ;-) Myśmy się z zimowymi Reima w 100 zł zmieściły.
U nas dziś pełne szaleństwo - najpierw odbiór rzeczy od chrzestnej - rozmiar 80, 86, kolorystyka po części moja nieulubiona i raczej zniszczone, no ale na działkę czy po domu będzie jak znalazł - takie rzeczy których fason, ozdoby czy odcienie nie podeszły po prostu odłożyłam. Póżniej - że po drodze było - odwiedziłam nowo otwarty outlet - sklep Smyka nie powala, Reserved też jakoś mało dzieciowych jak dla mnie, za to nie wiedziałam, że Tom Tailor robi dla małolat - ceny nawet po obniżkach nie jakieś zbyt niskie ale dwie b. fajne bluzeczki kupiłam - oczywiście na zaś. :-p No i na końcu H&M - dostałam mailem kupon na - 20% na dzieciowe - kolorystyka zakupów dość konkretna - granat, biel i beż.

Patrząc na pogodę stwierdziłam dzisiaj w galerii, że jednak trzewików nie kupuję tylko trampki za kostkę bo i tak do teraz chodzi się w kozakach a jak zrobi się ciepło to od razu trampeczki i moje ukochane baleriny :) dzisiaj widziałam śliczne baleriny dla mojej Oli i na pewno jej kupię jakieś "damskie" butki bo skubana moje już przymierza :D

Japaneczka - ja kupiłam w czwartek na zaś oczywiście w H&M balerinki typu trampki oczywiście w granacie i bieli. Za to na Młodą wreszcie są dobre balerinki w kolorze brązowoszarym kupione za jesieni, rozmiar 18/19 plus dwie wkładki ;-)

Dziewczynki, mam do sprzedania nowe chłopięcie dżinsy z Zary - ciemnogranatowe rurki w rozmiarze 18-24 m-ce, ale są spore, conajmniej na 92cm. Wymiary:
Długość nogawki od kroku: 33,5 cm
Długość nogawki od pasa na zewnątrz: 50cm
maksymalna szerokość w pasie(regulowana gumką i guziczkami wewnątrz): 24,5cm
cena 40zł

Japaneczka - ja kupiłam w czwartek na zaś oczywiście w H&M balerinki typu trampki oczywiście w granacie i bieli. Za to na Młodą wreszcie są dobre balerinki w kolorze brązowoszarym kupione za jesieni, rozmiar 18/19 plus dwie wkładki ;-)

Czy te baleriny mają jaskrawą kokardę? Bo właśnie je widziałam w H&M i też mnie urzekły:)

Martadelko, doszły kalosze kotki i jakby co- polecam! dużo ładniejsze niż na fotach i fajnie elastyczne- zginają się super, bo tamte co mieliśmy poprzednio- b sztywna podeszwa. I łatwo się te wsuwa, miesio sam za uszy łapie i wsuwa:) Także jakbyś rozważała te 23- polecam!

Japaneczka - balerinki trampkowate są bez kokardy a te brązowoszare mają stonowaną brazową, nie wiem czy czasem nie są z kolekcji zimowej 2011/2012.

reklama
Do góry