reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ubrania dla ciezarowek :))

reklama
Uległam ;) Tak ładnie prosił, miejsca wybierał nietypowe np. w centrum handlowym Arkadia jak jadłam KFC, albo w Łazienkach jak jadłam rzodkiewkę z kabanosem. Taki oryginalny był ;D
Jeszcze terminu nie mam, żadnych dokumentów. On chce jak najszybciej, ale ja nawet ile to wcześniej trzeba się zapisywać ;).
Azik, nawet na rodziców na ślubie się zgodziłam ;D ;D, taka miła jestem ;).

a my wszystko zorganizowaliśmy w miesiąc, jakoś tak szybko poszło wszyscy mysleli że musżę i koleżanki ze studiów jak póżniej się dowiedziałam robiły zakłady -porażka i wnikliwie obserwowały mój brzuszek ślub braliśmy w październiku tamtego roku a w ciążę zaszłam w czerwcu ;D

Kaśka74 pisze:
Uległam  ;) Tak ładnie prosił, miejsca wybierał nietypowe np. w centrum handlowym Arkadia jak jadłam KFC, albo w Łazienkach jak jadłam rzodkiewkę z kabanosem. Taki oryginalny był  ;D
Jeszcze terminu nie mam, żadnych dokumentów. On chce jak najszybciej, ale ja nawet ile to wcześniej trzeba się zapisywać  ;).
Azik, nawet na rodziców na ślubie się zgodziłam ;D ;D, taka miła jestem  ;).

Gratulacje Kasiu.

reklama
Bardzo dziękuję dziewczyny!!!! Dodałyscie mi otuchy. Może jutro pojadę do Urzędu i zamówię jakis termin. Zrobię niespodzianke Tomkowi :).

Do góry