reklama
F
fogia
Gość
Monika dzięki. jakoś będziemy musieli to przeżyć, ostatecznie nie my pierwsi, nie ostatni.
Aniu ja też dobrze to pamiętam. I też miałam robione na obu rękach.
Marita zdrówka życzę synkowi.
Aniu ja też dobrze to pamiętam. I też miałam robione na obu rękach.
Marita zdrówka życzę synkowi.
A
ania_zywa
Gość
Marita, jak Wy dajecie sobie radę z tą ospą? Błażejka to nie swędzi, nie drapie sie? Ja sobie nie wyobrażam, Hania to mały nerwus, jakby ją swędziało to leżałaby ciągle na podłodze i tupała nogami.
marita21
Mama styczniowa 2007
Nie jest zle dajemy rade, krostki już schodzą także luzik a Błażej to twardy chłopak:-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Marita ... to super, że Błażejek tak dzielnie to znosi . Dużo zdrówka dla niego, oby szybciutko wysypka już całkiem znikła
marita21
Mama styczniowa 2007
Dziękować Dziękować:-):-):-):-)
Rzeczywiście nawet fajnie to przechodzi. Tylko się cieszyć, że taki twardziel z niego. Kuzyna męża córka jest rok starsza od naszych brzdąców i miesiąc temu miała ospę, to przez dwa tygodnie leżała w domu, nie jadła, prawie nie piła, miała kroplówkę, duuużą gorączkę i całe ciało obsypane!
Ale ona taka słabiutka dziewuszka, jeść nie chce, to wszystko jej się czepia.
Ale ona taka słabiutka dziewuszka, jeść nie chce, to wszystko jej się czepia.
reklama
K
konto usuniete
Gość
dobrze, że wam jakos mija ta ospa, faktycznie dobrze ją przechodzi nasz dzielny Błażejek
Lorien jestem w szoku z tą mała!! bidulka:-( nie wiedziałam, że przy ospie też wystepuje brak apetytu pewnie przez to swedzenie
Lorien jestem w szoku z tą mała!! bidulka:-( nie wiedziałam, że przy ospie też wystepuje brak apetytu pewnie przez to swedzenie
Podziel się: