marita21
Mama styczniowa 2007
No już drugi tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny byłam z Fifim u alergologa. Doktorka powiedziała, że z testami się wstrzymamy jakieś pół roku ale w grę wchodzą tylko testy skórne. Te z krwi nie są refundowane - kosztują 200 zł. I tak sobie myślę, że to jakaś paranoja. Jak ja utrzymam 2-letnie dziecko aby go pokuli, a później żeby trzymał ręce nieruchomo przez 15 min? Nie wyobrażam sobie tego. I chyba jak już przyjdzie odpowiedni czas wyłożę kasę i zrobię te z krwi. Ale cholera mnie bierze na to wszystko.
Byłam dzis u lekarza na szczepieniu ale go nie zaszczepili bo ta wysypka o ktorej ostatnio pisałam to ospa i dostalimy tylko masć. Tylko powiedzcie mi kochane czy przy ospie występuje biegunka??
No już drugi tydzień
No to nie mam pojęcia co to może być , to trochę za długo. Mam nadzieję, że ci dużo pije, bo to najważniejsze, jak tak przelatuje przez niego, żeby się nie odwodnił, no i najlepiej dawaj marchwiankęNo już drugi tydzień
to dobrze, moze zmierza juz w dobrym kierunku, ajak ospa, duzo go obsypało. faktycznie tak jak dziewczyny pisza - bedzie chlopak mial juz z głowy, ja przeszłam ospe w wieku 24 latOd wczoraj kupa ok. Wczoraj nie było wcale a dzis juz zrobił normalną:-):-):-) Mam nadzieje że już bedzie dobrze.