reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U pediatry

To nie jest 5, bo Diperte to 3 w 1...
Diperte + Polio + HiB - 3 wychodzą, chyba że którejś się nie daje (czasem tak jest, że przez to że one są razem daje się inaczej - np jak szczepisz 6 w 1, to juz się nie szczepi teraz na WZW tylko przy ostatniej skojarzonej sie dostalo)
Dużo osób szczepi nie skojarzonymi przecież... więc pielęgniarki raczej powinny być nawykłe :sorry2:

reklama
my byłyśmy wczoraj u pediaty i ważymy już 8650! A potem pani doktor wypisała nam receptę na pentamax, poleciałyśmy do apteki wykupić to cudo,a potem się okazało, że to nie to szczepienie i Ewelka dostała szczepionkę przeciw żółtaczce w jedną nóżkę i HIB w dugą, a kupioną trzeba było zwócić do apteki. Pani magister objechała nas, że niby co ten lekarz nam przepisuje (tak jakbym ja się miała na tym znać i sama sobie tą receptę wypisałam:sorry2:) ciężko zipnęła i przyjęła zwrot. Oj nalatałyśmy się starsznie, bo jeszcze gniek i tabletki antybejbi.... Ewela miała szczerze dość i odstawiła mi koncert na całą ulcę Marynarki Polskiej, aż jakaś pani stwierdziła, że strasznie rozwrzeszczane to dziecko, no jeszcze słowo i dostałaby ode mnie w zęby:angry::angry::angry:

my tez ze szczepieniem narazie koniec mamy ,nastepne dopiero jak Laura skonczy rok,...i tu tez daja chyba skojarzone,musze zapytac przy nastepnej wizycie....tamte Laura zniosla dobrze miala tylko goraczke,ale jak bedzie starsza kto wie....hmmm...musze sie dowiedziec:sick::eek:

Widzę, że Jeremi też ma problemy z jedzeniem :szok::-( Niestety Mariolu Witek też źle sypia. Dziś na przykład obudził się o 3:50 i zasnął dopiero o 4:30 i znów obudził się o 5:15, a mamusia musiała wstać o 5:50 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monika, Jeremi od dwóch dni odmawia jedzenia stałych posiłków .... najchętniej tylko by spijał z cycka :baffled: ... i dziś zauważyłam kolejnego ząbka, już go qidać, ale jeszcze się nie przebił przez dziąsło .... to musi boleć i może stąd ten strajk jedzeniowy i nocne pobudki :sick: (ostatnio 2,5 godziny przerwy)
spaaaaaaaaać

reklama
.... zgadzam się :-D;-)
my tez ze szczepieniem narazie koniec mamy ,nastepne dopiero jak Laura skonczy rok,...i tu tez daja chyba skojarzone,musze zapytac przy nastepnej wizycie....tamte Laura zniosla dobrze miala tylko goraczke,ale jak bedzie starsza kto wie....hmmm...musze sie dowiedziec:sick::eek:
Mateusz też zniósł wszystkie bardzo dobrze i ... nawet gorączki nie miał :dull::confused:

... żeby spać trza nie imprezować :rofl2::-D;-)to był ... joke hahaha :sorry2:
... a teraz słowko do Jeremiego na boku ;-): "Jeremi Skarbie daj mamusi się dzisiaj wyspać ... plisssss ... ciocia Titka Cię prosi :tak:;-):-D"

Do góry