reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U pediatry

Antosiowa Lepiej by lekarz wypowiedział się na temat tych temperatur. Bo to jakieś dziwne jest.

Lorien A może to od słońca? Nie byliście ostatnio sporo na słońcu we trójkę?

reklama
Już chyba wiem, masełko zrobione przez nas z krowiego mleka. Wszyscyśmy się nim opychali, więc to raczej to. Zobaczymy...

A ja myślałam, że takie masełko jest zdrowe, bo bez chemii. Wychodzi na to, że jednak ta chemia nam jest potrzebna w żywności, bo inaczej mamy uczulenia ;-):-p

bez tej chemii ani rusz, nasze organizmy sa juz z nią w symbiozie:-D
Dzisiaj zaszczepiłam Julke (tzn. pielegniarka:-D) i w zwiazku z tym mamy spokoj na 3,5 roku. Jula była bardzo grzeczna, praktycznie nie pisnęła, a teraz grzecznie spi, miejmy nadzieje ze obejdzie sie bez zadnych efektow poszczepiennych:blink:

A ja myślałam, że takie masełko jest zdrowe, bo bez chemii. Wychodzi na to, że jednak ta chemia nam jest potrzebna w żywności, bo inaczej mamy uczulenia ;-):-p
No bo takie masełko jest zdrowe, tylko zawiera dużo więcej tych wszystkich substancji alergizujących, niż zwykłe sklepowe.

no i jednak efekt poszczepienny jest. Julka obudziła sie ok 12 w nocy, cos tam sobie majacząc i jak ja dotkłam to była bardzo rozpalona. Goraczka 38,9 tyle zmierzyłam, ale nie wiem czy czasem nie była wyższa. Dostała panadol, ale i tak nie spała ponad 2 godziny. Pytanko: czy jezeli niemiała by dzis temperatury podniesionej to moge z nia wyjść z domu, bo to przeciez\ nie z choroby tylko ze szczepienia. pytam bo nigdy po szczepieniu nic nie było i nie wiem, ale moze lepiej posiedziec z nia dzis w domu?

reklama
Do góry