reklama
bardzo się cieszęZ HAnią już dobrze. Dziś tylko 3 kupki, rzadkie ale tylko trzy;-). APetyt jest, gorączki nie ma, rozrabia więc dziecko wróciło do normalności. Uff, już wolę ją taką.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Świetnie, że Hanulka już prawie zdrowa i zaczyna rozrabiać ...
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Dobrze, że z Hanulką już lepiej.
Skoro ten wirus tak długo przesiaduje w organizmie, to może stąd te nawracające gorączki u Antka... bo odkąd wróciliśmy ze szpitala to on prawie co tydzień z gorączką... no i te rzadkie kupy od czasu do czasu...
Skoro ten wirus tak długo przesiaduje w organizmie, to może stąd te nawracające gorączki u Antka... bo odkąd wróciliśmy ze szpitala to on prawie co tydzień z gorączką... no i te rzadkie kupy od czasu do czasu...
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
ja tez sie ciesze,ze z Hanusia juz ok.
A nie idą mu przypadkiem jakieś ząbki? U nas czasem tak właśnie jest jak Witek ząbkuje
MamaAntosia
No własnie na razie nic nie idzie. Mamy komplet 1,2,3,4 a piątek na horyzoncie nie widać.A nie idą mu przypadkiem jakieś ząbki? U nas czasem tak właśnie jest jak Witek ząbkuje
K
konto usuniete
Gość
no wlasnie z tego co pamietam jak Antosiowa pisala na pogaduchach to ta temperatura jest powyzej 38 wiec to raczej nie "zebowa"
MamaAntosia
Zazwyczaj powyżej 38. Ale na razie spokój, wszystko jest ok. Jakby znowu coś się pojawiło, to juz na pewno udamy sie do lekarza.
reklama
Biedny ten Antoś, oby jak najszybciej gorączka zniknęła.
A u nas wszystkich pojawiła się wysypka - drobniutkie krosteczki - ja i Emi mamy na dekolcie, a mąż na ramieniu
Nie wiem, co o, proszek ten sam, płyn do płukania od miesiąca ten sam, truskawki, czy co?
A u nas wszystkich pojawiła się wysypka - drobniutkie krosteczki - ja i Emi mamy na dekolcie, a mąż na ramieniu
Nie wiem, co o, proszek ten sam, płyn do płukania od miesiąca ten sam, truskawki, czy co?
Podziel się: