U nas tez szpital. Hubert chory jest przeziebiony i ma zapalenie spjowek ja mam angine a malza zaczyna bolec gadlo koszmar. Najgorsze jest to ze to juz trzeci raz od wielkanocy. Bylam u lekarza i dostalam antybiotych Hubert na szczescie nie dostal bo to zwykle przeziebienie ale to i tak za duzo jak dla niego tydzien zdrowy tydzien chory czasami mam dosc.
reklama
T
tynka
Gość
Natalka ma zawalone gardło ropieniami
Na szczęście dostała te same leki co Emilka i nie msze nic kupować
Zła jestem na ta babę co byliśmy w niedziele pinda jedna nie widziała co sie w gardle dzieje
Na szczęście dostała te same leki co Emilka i nie msze nic kupować
Zła jestem na ta babę co byliśmy w niedziele pinda jedna nie widziała co sie w gardle dzieje
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Antenka ... kurujcie się i trzymam kciuki, aby Hubcio już nic nie złapał
Tynka .... dużo zdrówka dla dziewczynek
Tynka .... dużo zdrówka dla dziewczynek
K
konto usuniete
Gość
tynka wspolczuje, mam nadzieje ze ta nowa lekarka to strzal w dziesiatke i juz zakoncza sie te ciagle nawroty chorob
antenka trzymaj sie, to najgorsze jak cala familia chora bo trzeba miec sile do opieki a tu brak jej na wszystko!!zycze duzo zdrowka i oby ten antybiotyk u ciebie szybko zadzialal
trzymam kciuki za Hubcia zeby bylo oki
antenka trzymaj sie, to najgorsze jak cala familia chora bo trzeba miec sile do opieki a tu brak jej na wszystko!!zycze duzo zdrowka i oby ten antybiotyk u ciebie szybko zadzialal
trzymam kciuki za Hubcia zeby bylo oki
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
Tynka, zeby małe przeszły prze te chorobska szybko i bezboleśnie, moze przy tej nowej lekarce i po zrobieniu wszystkich badan bedzie lepiej i dziewczynki nie beda juz tak chorowaly.
Antenka, zdroweczka dla Hubercika, moze on tak Ci choruje bo chodzi do złobka i dzieci zatrażają sie jedne od drugich
Geperty z ta cola to racja, zaleca sie z tego co slyszalam przy biegunkach i bolach brzucha jednak niewiem jak bym zareagowala gdybym miala dac Julce - chociaz moze warto byloby sprobowac malymi dawkami, jednak mam nadzieje ze nie bede musiala podejmowac takich decyzji.
U nas poki co z chorobami spokojnie i mam nadzieje, ze tak jjeszcze dlugo zostanie.
Antenka, zdroweczka dla Hubercika, moze on tak Ci choruje bo chodzi do złobka i dzieci zatrażają sie jedne od drugich
Geperty z ta cola to racja, zaleca sie z tego co slyszalam przy biegunkach i bolach brzucha jednak niewiem jak bym zareagowala gdybym miala dac Julce - chociaz moze warto byloby sprobowac malymi dawkami, jednak mam nadzieje ze nie bede musiala podejmowac takich decyzji.
U nas poki co z chorobami spokojnie i mam nadzieje, ze tak jjeszcze dlugo zostanie.
Geperty z tego co ja się orientuję wielu lekarzy zaleca odgazowana coca - colę na biegunki nawet zetknęłam sie z tym w tvn style w " Mamo to ja "
Te o tym słyszałam w tym programie Sama nie wiem czy podałabym Witkowi, chyba nie
Wszystkim chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Ja sama się rozchorowałam, boli mnie gardło, mam mega katar i kaszel i temperaturę. Mam tylko nadzieję, że swoich chłopaków i teściowej nie zarażę
reklama
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Zyczymy zdrowka wszystkim chorowitkom i tym malym i tym duzym.
Robert tez troche kaszle, ale w sumie to nie wiem, czy to nie jest sztuczne, bo nauczyl sie ostatnio kaszlec na zawolanie, a poza tym caly dzien sie wydziera. Takie dzwieki z siebie wydobywa, ze sie nie dziwie, z potem pokaszluje. Narazie nic z tym nie robie, zobaczymy co bedzie dalej.
Robert tez troche kaszle, ale w sumie to nie wiem, czy to nie jest sztuczne, bo nauczyl sie ostatnio kaszlec na zawolanie, a poza tym caly dzien sie wydziera. Takie dzwieki z siebie wydobywa, ze sie nie dziwie, z potem pokaszluje. Narazie nic z tym nie robie, zobaczymy co bedzie dalej.
Podziel się: