reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U pediatry

Monia też jest czerwony, ale taki ma być. Nie pamiętam teraz kto to pisał o takim białym czymś pod napletkiem, bo Nikuś też to ma, co to jest? Dla mnie to wygląda jak taki pryszcz :baffled:

reklama
My tez mamy takiego pryszcza. On po jakims czasie powinien sam peknac i potem da sie napletek bardziej odciagnac. Tak mi lekarka mowila. :tak:

Monia spoko, nie ma co się martwić :tak:, a jak ktoś poczyta to sobie wyobraża, jak to nasze dzieci maja pryszczate pindle :-D:-D:-D

no a ja ***** mac probowalam to biale sciagnac bo tak zrozumialam polecenie lekarki :-( rany mama nadzieje ze nic mu tam nei uszkodzilam, mialam isc na kontrole ale nei poszlam bo boje sie ze znowu bedzie Misia bolalo :-( ale z waszych opisow wynika ze wszystko jest w normie :-)

reklama
Do góry