reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

U pediatry

Isoprinosinum - to wlasnie ten lek, o ktorym pisalam pare postow wyzej, a zapomnialam nazwy, tylko ja podawalam przez 3 dni, 3 x dziennie po 1/2 tabl., a kolejne trzy dni, 3 x dziennie po 1/4 tabletki

reklama
Moja lekarka zapisuje ten lek Witkowi jak jego stan jeszcze nie wymaga czegoś mocniejszego. A on dobrze go toleruje i co najważniejsze to mu pomaga :tak:

A my dzisiaj wreszcie wybraliśmy się do neurologa na kontrolną wizytę ... coprawda bez ponownego wykonania EEG, ale pan doktor powiedział nam, że możemy sobie to badanie odpuścić jeśli nie zauważyliśmy żadnych niepokojących objawów :-):tak::tak:.

Cieszymy się wszyscy ogromnie, bo wszystko jest w jak najlepszym porządku :tak::tak:, a pan doktor powiedział na Matiego ... cóż za inteligentny młody człowiek :-D:-D

No i na naszą miłą, aczkolwiek popartą kilkoma mądrymi argumentami (zaczerpniętymi z netu :sorry2:) prośbę ... dostaliśmy odroczenie szczepień do końca roku 2008 :-)

Tika super.
my bylismy na szczepieniu na Odre, swinke i rozyczke ( te 3 w jednym co sa miedzy 13-14 miesiacem) i niestety Robert plakal okropnie. :no: Ale te szczepienie jest w raczke i domiesniowo, wiec pewnie jest bolesne. Uspokoil mi sie dopiero po jakis 3-4 minutach, gdzie przy wczesniejszych szczepieniehc prawie wcale nie plakal, no ale tamte to bylo skojarzone i w nozke.

No i lekarka sie pytala czy nie chce Go zaszczepic na memingokoki - 140zl jedna dawka dla dziecka po roczku. Kurde metlik mam w glowie. Szczepic go czy nie? Do zlobka nie idzie, ale zarazic sie moze wszedzie i w markecie. Echhhh... mam dylemat. :dry::baffled:

A my dzisiaj wreszcie wybraliśmy się do neurologa na kontrolną wizytę ... coprawda bez ponownego wykonania EEG, ale pan doktor powiedział nam, że możemy sobie to badanie odpuścić jeśli nie zauważyliśmy żadnych niepokojących objawów :-):tak::tak:.

Cieszymy się wszyscy ogromnie, bo wszystko jest w jak najlepszym porządku :tak::tak:, a pan doktor powiedział na Matiego ... cóż za inteligentny młody człowiek :-D:-D

No i na naszą miłą, aczkolwiek popartą kilkoma mądrymi argumentami (zaczerpniętymi z netu :sorry2:) prośbę ... dostaliśmy odroczenie szczepień do końca roku 2008 :-)

Tikuś Świetne wieści :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Cieszę się bardzo, że z Matim wszystko jest dobrze :tak::tak: A lekarz oczywiście nie miał innego wyjścia jak stwierdzić, że Mateuszek jest inteligentny, bo przecież zdolny i mądry z niego chłopaczek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

jupiiiii!!!!super wiesci Tikus:-D
Tikuś Świetne wieści :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Cieszę się bardzo, że z Matim wszystko jest dobrze :tak::tak: A lekarz oczywiście nie miał innego wyjścia jak stwierdzić, że Mateuszek jest inteligentny, bo przecież zdolny i mądry z niego chłopaczek :-D:-D:-D:-D:-D:-D

no wlasnie;-):-D:-D:-D

reklama
Tika super.

No i lekarka sie pytala czy nie chce Go zaszczepic na memingokoki - 140zl jedna dawka dla dziecka po roczku. Kurde metlik mam w glowie. Szczepic go czy nie? Do zlobka nie idzie, ale zarazic sie moze wszedzie i w markecie. Echhhh... mam dylemat. :dry::baffled:
ja raczej nie bede szczepic, moje lekarki sa raczej przeciwne tym szeczepieniom zwlaszcza jezeli dzieci niechodzoa do zlobka lub do przedszkola, choc nie jest to takie nie na 100% nie wykluczam ze zmienie zdania.
Tika dobrze ze z Mateuszkiem wszystko ok - zdrowe dziecka to najwazniejsza sprawa

Do góry