A
ania_zywa
Gość
Dobry wieczór! Dopiero wróciłam z pracy, ale od razu dziękuję Wam za rady i dobre słowo!Hania przespała całą noc spokojnie, rano dałam jej mleko, bo myślałam, że już jest ok, ale zwymiotowała:-(. Pani doktor powiedziała, że na razie nie widzi potrzeby podawania lekarstw, więc mam ją poić wodą i nie zmuszać do jedzenia, tyle. Od tamtej pory już nie wymiotowała, ładnie je i nic jej nie dolega.. Chyba, bo momentami wydaje mi się, że pobolewa ją brzuszek.
Skakanka i kazia_z ja to chyba za bardzo nie wiem, co to biegunka. Bo Hania zawsze robiła normalne kupki, od jakiegoś czasu (ponad tydzień) robi kupy częściej i rzadkie, dziś zdarzyło jej się nawet zrobić 4 razy. Ale w sumie raz może kupa wsiąkła w pampersa, reszta taka papkowata, więc to chyba nie jest biegunka jeszcze. Co myślicie?
Skakanka i kazia_z ja to chyba za bardzo nie wiem, co to biegunka. Bo Hania zawsze robiła normalne kupki, od jakiegoś czasu (ponad tydzień) robi kupy częściej i rzadkie, dziś zdarzyło jej się nawet zrobić 4 razy. Ale w sumie raz może kupa wsiąkła w pampersa, reszta taka papkowata, więc to chyba nie jest biegunka jeszcze. Co myślicie?