reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U pediatry

Tika To cieszę się bardzo, że Mati wraca do siebie (dziwne określenie tak swoją drogą :baffled:). To marudzenie może też być związane ze zmieniającą się pogodą. Witek też trochę więcej ostatnio marudzi. Ucałuj go ode mnie :tak:

reklama
Antenka ... dokładnie :tak:, narazie się to wywracanie oczkami nie powtórzyło :happy2: i mamy nadzieję, że po całkowitym odstawieniu leku też już się nie powtórzy ...

tika napewno skoro juz teraz dostaje tak male dawki i wszystko jest o.k. to i pozniej na pewno wszystko bedzie dobrze. Pozdrowienia dla Matiego od cioci Anetki i Hubcia:-)

Tika cieszę się, że z Mateuszkiem już wszystko w porządku. Czyli to wywracanie oczkami miało jakieś powiązanie ze szczepionką czy nie?

Kochane Cioteczki ... dziękujemy pięknie :-):tak:

Czyli to wywracanie oczkami miało jakieś powiązanie ze szczepionką czy nie?
Aniu nikt mi tego bezpośrednio nie powiedział, ale ja wiem ... czuję ... że niestety tak :-(.
Dzisiaj na Niemowlakach przeczytałam informację o wadzie właśnie tej szczepionki i o wycofaniu jej z obrotu tydzień temu .... ręce opadają :-:)-:)-:)-:)-(.... oto link: http://www.gif.gov.pl/pdf-y/WS/WS_2007-08-23-066.pdf

reklama
Tika wiem, już czytałam. Boze, to jest straszne:szok::wściekła/y:. I ta przerazajaca świadomość, że mogło byc gorzej! Dobrze, że "tylko" tak się to skończyło.. A swoją drogą to ja mam kuzynkę, która jak była mała miała wstrząs neurologiczny po podaniu penicyliny.. Niestety skutki były o wiele gorsze:-(. Nie znam dokladnie fachowych nazw, ale zatrzymala sie na etapie 8 lat a teraz ma 21:szok:.

Do góry