reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U pediatry

tika dopiero dzisiaj przebrnelam przez caly watek i brdzo sie ciesze ze z Mateuszkiem wszystko wporzadku i bedziesz mogla w koncu odstawic ten wstretny lek. Choc nie moglam zajrzec na forum caly czas myslalam o was i sie ciesze ze wszystko o.k tak trzymac.

reklama
Ja też wcześniej odciągałam młodemu i nie było źle, ale później już przestałam i efekt tego jest jaki jest :szok::wściekła/y: Mogę mieć pretensje tylko do siebie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Monisia ... nie miej prestensji do siebie, bo to jednak jest chyba kwestia budowy :confused:. Pytałam dzisiaj koleżankę, która ma 3 synów, o ten napletek i powiedziała mi, że u najstarszego od samego początku był z tym problem i pediatra powiedział jej, że kwalifikuje się do wizyty u chirurga, a u 2-óch młodszych synków od początku udawało się ten napletek całkiem ściągnąć... więc ona u nich nic w tym kierunku nie robiła ....

Poza tym dowiedziałam sie ze moja corka jest "nad wiek rozwinieta" ale to nie nowina, wiedziałam to bez jej opinii.

wiecie co, zaczynam sie zastanawiac czy ja aby napewno chce miec drugiego syna...

Wiedziałaś bo dobra matka z ciebie :tak::-D
Zastanów się nad tym synkiem. Ja zawsze chciałam mieć córkę a nie synka. Ale mam teraz synka i jestem z tego szczęśliwa, mimo problemów z jego napletkiem ;-):-D

Monisia ... nie miej prestensji do siebie, bo to jednak jest chyba kwestia budowy :confused:. Pytałam dzisiaj koleżankę, która ma 3 synów, o ten napletek i powiedziała mi, że u najstarszego od samego początku był z tym problem i pediatra powiedział jej, że kwalifikuje się do wizyty u chirurga, a u 2-óch młodszych synków od początku udawało się ten napletek całkiem ściągnąć... więc ona u nich nic w tym kierunku nie robiła ....

Pytałam się dziś teściowej czy ona u swoich dwóch synów robiła coś z napletkiem i powiedziała mi, że nie bo nikt im w tamtych czasach nic o tym nie mówił :no: Wiesz, może gdybym też nic nie robiła to nie byłoby z tym problemu, a tak może coś naruszyłam i teraz trochę przyrasta :baffled: :sorry: Zresztą lekarze raz mówią tak a raz inaczej i można zgłupieć od tego :confused::baffled::dull:

Monika ja pytalam mojego pediatre bo wlasnie slyszalam ze trzeba odciagac zeby nie bylo problemow. No i ona stwierdzila ze jezeli schodzi dobrze to nie ma potrzeby odciagac. Ale jezeli jest problem to wydaje mi sie ze jezeli mu odciagasz to na pewno zadnej krzywdy mu nie zrobisz a moze pomozesz i obejdzie sie bez interwencji chirurga.

Antenka Tak do końca to nie jest to bezbolesne dla dziecka. Jednak musisz trochę tą skórę naciągnąć i podrażnia się ją wtedy. Synek ma wówczas zaczerwienioną siurawkę i nie mam pojęcia czy przypadkiem jak siusia to go to szczypie :baffled::confused:

Monika ... a jak bardzo ma podranione ? moze chwilowo nie odciagac, az sie zagoi
Zawitkowski mowi w programie, zeby odciagac tylko wtedy, gdy sam nie schodzi, najlepiej po kapieli, kiedy rozluzniony - tak robilam i nie bylo problemow.

qfaaa cos wcisnelam i jak przyciskam ALT to kursor przeskakuje mi w pasek adresowy :szok: dlatego nie mam polskich znakow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry