reklama
Y
yra245
Gość
my dzis bylismy na szczepieniu wzielismy 6w,1 i maly nawet ok to przeszedl, na uklucie dala masc aby to znieczulic, pozatym powiedzielismy o naszym klopocie z wieczornym spaniem stwierdzila ze to kolki kazala podawac espumisan , zobaczymy bardzo chcialaby aby pomoglo gdyz wczoraj nie spalismy do 1 w nocy.
aaaa i stwierdzila jedna ze maly przytyl ok a druga ze za duzo je , 14-150ml to jej zdaniem za duzo???? kurde to jak mam dawac mniej jak maly tego sie domaga.
a na kolki jedna dala kropelki a druga odrazu na recepte bebilon pepti, chyba oszalala, malyu jest wieczorami niespokojny ale nie placze ani nic, wiec po co zmiana mleka odrazu? eh ci lekarze, a to mleko na recepte, narazie zostajemy przy naszym bebilonie 1, aaa i stwierdzila ze po herbatakach granulowanych rumiankowa itp. z hippa itp. moze miec kolki bo to same konserwanty itp. i kazala parzyc normalny rumianek zobaczymy ale w sumie mnie wkurzyla, bo przez 7 tygodni przytyl 2 kg i jej zdaniem to bardzo duzo, a druga ze w sam raz
aaaa i stwierdzila jedna ze maly przytyl ok a druga ze za duzo je , 14-150ml to jej zdaniem za duzo???? kurde to jak mam dawac mniej jak maly tego sie domaga.
a na kolki jedna dala kropelki a druga odrazu na recepte bebilon pepti, chyba oszalala, malyu jest wieczorami niespokojny ale nie placze ani nic, wiec po co zmiana mleka odrazu? eh ci lekarze, a to mleko na recepte, narazie zostajemy przy naszym bebilonie 1, aaa i stwierdzila ze po herbatakach granulowanych rumiankowa itp. z hippa itp. moze miec kolki bo to same konserwanty itp. i kazala parzyc normalny rumianek zobaczymy ale w sumie mnie wkurzyla, bo przez 7 tygodni przytyl 2 kg i jej zdaniem to bardzo duzo, a druga ze w sam raz
my dzis bylismy na szczepieniu wzielismy 6w,1 i maly nawet ok to przeszedl, na uklucie dala masc aby to znieczulic, pozatym powiedzielismy o naszym klopocie z wieczornym spaniem stwierdzila ze to kolki kazala podawac espumisan , zobaczymy bardzo chcialaby aby pomoglo gdyz wczoraj nie spalismy do 1 w nocy.
yra to tak samo jak z moim...mój przytył jakieś 2100 przez 7tyg. a jak mu dawałam z butli (mojego lub bebiko) to dawałam 120ml i myślałam ze to za dużo.
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Ja małej daje ze dwa razy dziennie picie,tak z pół godziny przed jedzeniem.
Daga czasami jest na tyle spokojna,że nożyczkami udaje mi się obciąć jej paznokcie a jak nie to czekam aż przyśnie.
Co do jedzenia to zazwyczaj zjada 90ml co 2-2,5godziny.Czasem woła 125ml.
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu,była dzielnaJak na razie nie zapeszając altacet w żelu i czopki nie przydają się.Mała troszkę postękuje ale nie co więcej na rękach ją trzymamy i jest dobrze.
Daga czasami jest na tyle spokojna,że nożyczkami udaje mi się obciąć jej paznokcie a jak nie to czekam aż przyśnie.
Co do jedzenia to zazwyczaj zjada 90ml co 2-2,5godziny.Czasem woła 125ml.
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu,była dzielnaJak na razie nie zapeszając altacet w żelu i czopki nie przydają się.Mała troszkę postękuje ale nie co więcej na rękach ją trzymamy i jest dobrze.
Wieice co, wydaje mi się, ze ta moja lekarka trochę przesadza, bo np na brzuszku Mała pięknie podnosi główkę, taką ładną "foczkę" robi, a co do podnoszenia główki w leżeniu na pleckach, to czytałam, ze dzieci potrafią to robić dopiero w 4 miesiącu... chyba lekarkę zmienię, bo ciągle coś nowego wynajduje, a to krostki na dupce i dieta hypoalergiczna dla mnie, a teraz ta główka i do tego nie chce nam Niuni zaszczepić, jeszcze powiedziała na pierwszej wizycie, że bioderka nie takie i zaleciła szerokie pieluchowanie, ani razu tego nie zrobiłam a na drugiej wizycie lekarka wielką poprawę widziała, dziś znów się do bioderek przyczepiła... usg dopiero 5 lipca mamy, nic tylko podatki płacić i w kolejkach trzymiesięcznych czekać, dramat jakiś.
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Byliśmy dzisiaj na badaniu słuchu i na szczęście okazało się, że wszystko jest ok . Synek był super grzeczny - w czasie badanie nie spał, ale leżał grzecznie u mamy na rączkach i ani pisnął :-).
moniSkaBe
no to super :-)
wiem jaki to stres, bo sama mialam powtorne badanie po 9 dniach.
wiem jaki to stres, bo sama mialam powtorne badanie po 9 dniach.
reklama
ionka
no i my po szczepieniu. dwa zastrzyki, więc niedużo, ale i tak biedulka spłakała się okropnie, az się zanosiła, a potem tylko zipała moje kochane maleństwo, myslałam, że się z nią popłaczę, tym bardziej, że pierwszy raz płakała ze łzami. teraz też płacze, ale tatuś wziął, bo mi głowa i krzyż pęka
w aptece nie sprzedali mi czopków przeciwgorączowych :/ pani powiedziała, że od skończonych 3ch miesięcy i koniec dyskusji :/
a do innej apteki już nie chcieliśmy jechać, mam w domu Calpol więc jak coś, to zapodam strzykawką
w aptece nie sprzedali mi czopków przeciwgorączowych :/ pani powiedziała, że od skończonych 3ch miesięcy i koniec dyskusji :/
a do innej apteki już nie chcieliśmy jechać, mam w domu Calpol więc jak coś, to zapodam strzykawką
Podziel się: