reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

No i Pat dalej ma katar i jeszcze czasem brzydko kaszle, ale jest jakas poprawa, tylko ze u nas to juz ponad tydzien. Kupy tez ma rzadkie i smierdzace kwasowo, ale to mi sie wydaje przyczyna zebow, albo wszystkiego naraz.

Ola jak Pat ma takie problemy to ja mu daje mniej mleka i wszystko inne staram sie zagescic kleikiem, no i u nikam owocow ktore ulatwiaja wyproznianie typu jablka sliwki itp.

A jak sie ma Ollesiowy Piotrus??? Czy jego rownowaga wrocila do normy?

reklama
Pati duzo zdrowka dla MIchalinki, po takich szczepionkach wszystko jest mozliwe, uwazaj teraz tylko zeby pupci sobie nie odparzyla, bo w takich sytacjach to bardzo szybko sie dzieje.

Pati, i jak Michalinka?

Wama, duzo zdrowka dla Pata1 Oby szybko katarek mu przeszedl!

A co jest z ta rownowaga u Ollesiowego Piotrusia? Bo chyab nie doczytalam :zawstydzona/y:

Sandra, Ollesiowy Piotrus po MMR miał zaburzenia równowagi i był osowiały i Ollesia sie martwiła , teraz nie wiemy co sie dzieje bo Ollesia sie nie pokazuje, napisałam juz do niej na gg aby sie odezwała bo sie martwimy.

U Oliwiera już lepiej, wczoraj dałam mu na obiadek danie z ryżem i zrobił dziś w połowie normalną kupkę, dziś znów będzie na obiad ryż z marchewką, więc może za parę dni będzie już ok.

Wama - co do mleka to Oliwier aktualnie pije go niewiele.

Po szczepieniu MMR-II kupy luzne zachwianie rownowagi piszczaca dzis dodatkowo zeby koszmar normalnie tez tak u was bylo?

Pati Piotruś miał tylko raz luźną kupkę na nastepny dzień. ani gorączki, ani obrzęku ani tym bardziej zaburzeń równowagi :no: ale ja go nie szczepiłam MMR II tylko płatnym Priorixem.

reklama
u nas po szczepieniu nie zauważyłam żadnych odchyleń od normy... na szczęście....

pati- i jak michalinka:confused:

wama- oby i katarek szybko patowi przeszedł:tak::tak:

no właśnie... i co z ollesiowym piotrusiem...

Do góry