reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
Ewa- a nie mówiłam że trza prywatnie:no: lepiej jak najszybciej sprawdzic o co chodzi niz sie niepotrzebnie zamartwiac

duzo zdrówka dla Ninki i reszty chorowitych dzieciaczków:tak:

Mialla krotki ale masakra plakala az mnie serce bolalo i teraz mam nadzieje ze ladnie przespi dalam panadolek bo taka rozpalona byla i oby ic nie wyszo lekarka mowila ze do 10 dni nawet moze wyjsc odra masakra to po co te szczepienie/?naszczescie dopiero w styczniu kolejne a jak juz przestala plakac to sie rozgadala i pochwalili mnie ze slicznie mowi juz 13 miesieczna Misia:-D

Oliwier od tygodnia przeziębiony, na szczęście jest już lepiej i od poniedziałku wraca do żłobka, ale mamy problem z kupką, odkąd zaczął brak lekarstwa jesgo kupka jest bardzo brzydka, przecieka mu za każdym razem pampers, nie wiem czy mam podać mu Smektę czy może zaczekać aż organizm sam "wyczyści" się z lekarstw (dziś przestał brać już wszystkie lekarstwa) i sam się wyreguluje, macie jakieś "doświadczenia" w tej kwestii??

Oliwier od tygodnia przeziębiony, na szczęście jest już lepiej i od poniedziałku wraca do żłobka, ale mamy problem z kupką, odkąd zaczął brak lekarstwa jesgo kupka jest bardzo brzydka, przecieka mu za każdym razem pampers, nie wiem czy mam podać mu Smektę czy może zaczekać aż organizm sam "wyczyści" się z lekarstw (dziś przestał brać już wszystkie lekarstwa) i sam się wyreguluje, macie jakieś "doświadczenia" w tej kwestii??

Ola może nie dawaj od razu smekty ale wyreguluj dietka , podaj Oliwierowi, bananka, ryz, kleik, to na pewno pomoze w zwiazaniu sie kupki:tak:

U nas pomagal krupniczek delikatny na maselku, z duza iloscia marchewki i z ryzem - bo samej marchwianki moja Jagoda nie chce jesc, a krupniczek jak najbardziej cacy :-)

Po wczorajszym szczepieniu mala ma rozwolnienie juz 3 razy masakra piszczy dupsko obszczypane ryz marchew ni epomagaja tez tak wasze dzieciaki mialy?

reklama
Pati, Sara oprocz malego kataru i mniejszego apaetytu, ktore niezupelnie mogly miec zwiazek z MMR nie miala zadnych innych objawow.
Sprobuj zrobic Misi np. gotowany ryz z jablkiem albo marchewka.Taki kleik zeby ci wyszedl.
Wczoraj Sara tez miala luzniejsze kupy, dalam jej cos takiego na kolacje i dzisiaj jest juz ok.

Ola, i jak Oliwier?

Do góry