reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Dzielna dziewczynka z Juleczki:tak::tak::tak:
Ewa a szmerami nie martw się z góry, umów się z kardiologiem i chyba najlepiej prywatnie bo naNFZ to troche poczekasz :no: ale na pewno wszystko jest dobrze:-)

reklama
moja chora znowu antybiotyk tym razem inny i zapalenie uszu :no: w czwartek laryngolog.
czy jak dziecko bierze antybiotyk i nie ma goraczki to moze isc na dwor jak jest cieplo:confused::confused:

U nas też już po szczepieniu. My szczepiliśmy MMR II. Ala dzielnie się spisała:tak:

Ewa nie martw się na pewno wszystko będzie w porządku.

Falbala dużo zdrówka dla Julci.

Wama, na pierwszej wzycie kardiolog powiedzial nam, ze mamy sie zglosic na kontrole za rok. A teraz dopiero za cztery lata.

Ewa, nie martw sie na zapas. Piotrus tez mial szmery i mu ustapily. W ogole, jak bylismy ostatnio na badaniu, to same maluchy czekaly na wizyte. Takie szmery sa chyba dosc "popularne" u malych dzieci. Na wizyte czekalam kilka dni (3 albo 4), a bylismy panstwowo. :tak:

Dzis znowu bylam u lekarza z Piotrka infekcja. Dostal silniejsze leki. Jak sobie pomysle, ze przez ten rok, kiedy byl na piersi nigdy nie chorowal, to jeszcze bardziej zaluje, ze nie moglam dluzej karmic... :-(
Podawala ktoras z Was Amotaks swojemu dziecku? Przyznam, ze dzis pierwszy raz uslyszalam o takim leku...

dużo zdrówka dla chorowitków!!
ewa nie martw się na zapas, nasz pediatra też raz usłyszał szmery u Alki ale kazał przyjść za parę dni jak katar przejdzie, no i okazało się że to katarek tak było słychać u niej, zobaczysz wszystko będzie dobrze z Julcią:tak:
falbala nam lekarz mówił, żeby czapkę na uszy założyć i pospacerować, oczywiście jak nie ma temperatury, więc też z Alką na chwilę wychodziliśmy:-)

Wracajcie do zdrowka male chorowitki!

Ewus, nie martw sie na zapas tymi szmerami. Idz do kardiologa na wizyte, ale moge sie zalozyc, ze to na pewno nic takiego i po wizycie sie uspokoisz.
Duzo dzieciaczkow ma szmery w serduszku - zrezzta widac po naszym BB.

Falbala, jak nie ma goraczki to mozesz z nia wyjsc na chwile na zewnatrz, ale uwazaj, zeby jej nie zawialo jakby byla przypadkiem spocona czy cos.

Ollesia, tez pierwszy raz slysze o takim leku.

wiecie na kiedy zapisana zostałam do kardiologa... dopiero na 31 października:szok::szok: chyba pójdę gdzies prywatnie, by tyle nie czekać:no::no:

ollesia- ja nie słyszałam o tym leku... i wiesz wydaje mi się,że odstawienie piotrusie od piersi nie musi byc wcale przyczyna jego infekcji...w końcu to teraz taki "chorowity" okres jest...

falbala- dużo zdrówka dla juleńki!!!

Ewus, jak masz mozliwosc umowienia sie na wizyte prywatnie, to sie umow! Ja bym chyba nie wytrzymala tyle w niepewnosci - to jeszcze ponad miesiac.

reklama
Do góry