reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
A widzicie zapomniałam sie pochwalić, że Kinga waży już 5700 i mierzy 60, 5 cm (moim zaniem troche wiecej, ale niech bedzie):-)

K@siu , szok moja jest młodsza o miesiac i wazy 5500!a wzrost 65!!!!!!!!!!!!teraz juz wiem dlaczego ludzie nie wierza jak im mówie ze moja ma półtora miesiąca!ale gratuluje dorodnej córci!, jest co nosić, nie?;)))

K@si@, Mada ależ Wy macie dorodne te panny :tak: Piotruś waży coś około 5300 g a mierzy... hmmm ciuszki w rozmiarze 62 powoli się robią na niego za małe, ale to dlatego, że on ma długie ręce i nogi.

No Mada porównując z Twoją to faktycznie niewiele, ale z drugiej strony Kinga przez trzy miesiące przybrała 2680, więc to wystarczająco:-)

K@si@, Mada, Leyna- tylko pogrtulować:-) nono cóż za rozmiary:-p
sama jestem ciekawa ile moja mała waży.
malutka sie urodziła, hmmm pamiętam jak topiła sie we wszystkich ubrankach, a teraz... juz część z nich jest przymała:-D

duże te nasze dzieciaczki. moja ewcia waży 5600 i mieży ok.61 cm. właśnie wróciłysmy od lekarza.co do zielonej kupy to niestety skaza białkowa i przechodzimy na nutramigen. ochydne to jest w smaku nie wiem jak damy radę już jestem przerażona jak ona to zniesia no ale zdrówko ważniejsze. cała jest ''wysypana''jeśli można to tak nazwać. ma taką skórkę jakby ją papierem sciernym ktoś potraktował. dostałyśmy maści do smarowania i leki przeciwalergiczne. no ale moze wreszcie jej przejdzie ta okropna sapka i przestanie chrapać.poza tym w kale ma grzyba .ech wszystko fajnie jak dziecko zdrowe a jak coś sie zaczyna dziać to wszystko na raz.

reklama
ojej, Aga, mam nadzieję, że grzyb szybko pójdzie won a Ewcia ładnie się przestawi na nowe mleczko i nie będzie już problemu z wysypką :-)

Do góry