reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Frutisku jedz na pogotowie ( pewnie juz to zroilas ) , jak zuzu miala katar to moja lekarka mowila ze wszystko ok,ale jak pojechalam na pogotowie bo mala tez sie dusiala to okazalao sie ze ma katar jak z tad do wiecznosci idali leki i kazali monitorowac i przyjsc na kontrole bo to moglo sie skonczyc zapaleniem ploc...jestem dobrej mysli ...duzo zdrowi dla malej i spokoju dla ciebie kochana

reklama
Frutisku co do przymywania oczek rumiankiem to wczoraj oglądałam program i pediatra mowił ,ze nie powinno sie rumiankiem przemywac oczek tylko sola fizj. ze ten rumianek to metoda z przed 40lat i zeby ja juz sobie darowac...:confused:

Frutiska życze Oliwce dużo zdrówka... bardzo Ci współczuje- mam nadzieję,że szybciutko wszystko wróci do normy.

Frutisku, mam nadzieje, ze z Oliwka jest juz lepiej, ale tak jak radzily dziewczyny - tez bym pojechala na pogotowie. Sciskam i zdrowka zycze.

Frutisku, duzo zdrowka dla Oliwki i cierpliwosci dla Ciebie. A rumianek faktycznie moze bardzo uczulac. Maz znalazl kiedys o tym artykul w internecie i dal do przeczytania calej rodzinie (bo tez nam doradzali, zeby oczka Piotrusiowi rumiankiem przemywac).

dopiero doczytałam ,Frutisku kochany daj znać co z Oliwka,swoją drogą to też bym jechała do szpitala pediatrycznego na ostry dyżur,u takiego malucha to nie ma żartów zwłaszcza że wszędzie trąbią o epidemii zapalenia płuc.
Ewce tez oczy ropiały i dosałyśmy biodacynę do oczu. przeszło ropienie po 5 dniach ale jeszcze jej zakraplam. zadzwoniłam do swojej doktorowej kazała przez 10 dni.oczu wogóle nie przemywam rumiankem tylko przegotowana woda bo sół fizjologiczna strasznie jej oczki podrażnia.

reklama
Frituśku strasznie Wam współczuję Oliwka się napewno strasznie męczy. Jedz tak jak dziewczyny radza na pogotowie albo przynajmniej do innego lekarza. Trzymam za Was kciuki mam nadzieję że to nic poważnego ale zawsze lepiej na zimne dumuchać. Czekam na lepsze wiadomości. Całuski dla Oliwki od cioci z bb i od Oliwki :)

Do góry