reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

Karoo kochana! Leccie do lekarza! Niech Was przebada - tak chyba bedzie najlepiej! Jak najszybszego powrotu do formy Wam zycze kochane!!! Duzo zdroweczka!

reklama
karoo dużo zdrówka dla Was, i spokoju dla Ciebie, najgorsze co może być to choroba maluszka,
zapytaj o te kupki może innego lekarza, jak będziesz miała okazję, juz pisałam że moja Alka też robi b.rzadko kupę, ale ona się przy tym nie męczy, napina się tylko jak już samą kupke robi, ale tylko po to żeby ją "wypchać"... przed wprowadzeniem jabłka robiła co 7-8 dni, a teraz tak co 4-5, tylko pierdki puszcza często no i na pewno jej brzuszek nie boli... już nie wiem co Ci poradzić, może łyżeczką spróbuj podać troszke herbatki z kopru albo rumianku
jeszcze mi się przypomniało jak lekarz nam mówił, bo pytałam o te kupki jak pogoniłam z katarem, że wapno może też rozluźnić kupkę.... aaa i jeszcze ja espumisan podawałam 10 kropelek jednorazowo, jak się Ali brzuszek napinał, rany jak to było dawno....ale ten czas zasuwa!!

Karoo...bardzo mi przykro.Dopadają cię takie paskudstwa ostatnio!cały czas choroby...ja dziekuje Bogu ,nas to omija...bo wystarczyły kolki i wzdęcia i byłam nieszczęśliwa.Trzymamy kciuki za szybki powrót do zdrowia.No i najwięcej tych "zdróweczek" dla Jagodowego Ciasteczka ..:tak: :tak: :tak:

jeju Karoo trzymaj się! Jak nie urok to sraczka :no: trzymam kciuki, żeby Jagódka jednak się od Ciebie nie zaraziła. I może faktycznie lepiej jechać szybko do lekarza. Niech Ciebie i małą zbada i powie co tak naprawdę się dzieje.

Wiecie co, odpukac, na razie wszystko jest ok. Ja juz nie mam biegunki i nie wymiotuje wiec moze to nie byl jednak rotawirus, bo z tego co wiem to sa trzy dni z zycia wyjete. Niemniej jednak kupie sobie takie cos co elektrolity uzupelnia i przy czym ani dziecko ani mama nie moga sie odwodnic. Tylko nie pamietam jak to sie nazywa... Zaraz idziemy na spacer. Mala natomiast pieknie spala i w nocy jadla - o 21, 23, 3 i 7 rano, wiec nadrabiala, zreszta przed 10 tez zjadla :-)
Chyba wracamy do normy, ale powiem Wam, ze dzien, w ktorym moja corka skonczyla trzy miesiace zapamietam do konca zycia... No i przede wszystkim - dzieki za wsparcie, co ja bym bez Was zrobila...

Karoo, jeszcze raz duzo zdrowka i oby jak najszybciej wszystko wrocilo do normy. Najwazniejsze, ze Ty sie juz lepiej czujesz i ze Jagodzianka zaczela jesc! Sciskam Was mocno!!!

karo super że wszystko w porządku!!! mam pytanie do dziewczyn które stosowały nasivin. jak wam (maluszkom)pomogły te krople? katar przeszedł ?

aga ja stosowałam przez trzy dni, dwa razy dziennie po kropelce i faktycznie pomogło, teraz będę musiała powtórzyc kurację bo cos znowu się katarzy.

reklama
Do góry