reklama
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Moje dziecie ma katar po pas Nie mam pojecia skad jej sie wzial i mnie trafia po prostu. Jak mi sie rozgoraczkuje to wypieprzam z pracy. Nocka byla przeryczana i ledwo zyje z niewyspania. Smoka oczywiscie nie dostala, nie chce zmarnowac tych dni bez dyda. Dzisiaj rano wstala, ja nietomna, a ona do mnie "Mama, be, bam". Ja patrze a jej glutki sie juz po brodzie rozsmarowuja i czesc spadla na pizamke... Z jednej strony mnie wsciek ogarnal, ze znowu przeziebiona, z drugiej bylam pod wrazeniem, ze byla w stanie mi to powiedziec, z trzeciej smiac mi sie zachcialo jak jej mine zobaczylam
Dziewczyny czyli jak to jest, lepiej żeby nasze dzieciaki biegały po domu w skarpetkach, czy w bucikach?a my wczoraj bylismy u ortopedy.
Wszystko w porzadku. Super lekarz, dokladnie obejrzal mala tj. kregoslup,nogi, stopy i...buty ktore miala
Powiedzial, zeby mala w domu chodzila wylacznie w skarpetkach do sierpnia, a po dworzu w lato sandalki
w skarpetkach!!! my mamy takie z "podeszwami" H&M skarpetki - paputki HELLO KITTY NOWE 20/21 (313257445) - Aukcje internetowe AllegroDziewczyny czyli jak to jest, lepiej żeby nasze dzieciaki biegały po domu w skarpetkach, czy w bucikach?
Moja kapcie też ciągle ściąga. Mamy też takie skarpetki z podeszwa jak podała Ewa tylko innej firmy. Do tej pory byłam przekonana, że lepsze sa kapcie Teraz zastanawiam się czy nie kupic takich skarpetek:
skarpetki ABS silikonowa podeszwa Sterntaler 25/26 (307738324) - Aukcje internetowe Allegro
skarpetki ABS silikonowa podeszwa Sterntaler 25/26 (307738324) - Aukcje internetowe Allegro
dominique.p
Fanka BB :)
Dziewczyny czyli jak to jest, lepiej żeby nasze dzieciaki biegały po domu w skarpetkach, czy w bucikach?
A ja juz z kilku zrodel slyszalam, ze w domu, jesli na podlodze w wiekszosci sa dywany, to najlepiej jak dziecko chodzi w skarpetkach, a jak twarde podlogi, to w butkach (kapciach). Pszczola na samym poczatku dreptania chodzila kierujac stopy do srodka, wiec pediatra zalecil nam butki Gucio lub Tombut (teraz wlasnie mamy takie), zwlaszcza, ze dywanow w calym mieszkaniu mamy moze 1m kwadratowy. Od czasu do czasu jednak puszczam pszczole po mieszkaniu w skarpetach z silikonowa podeszwa (kupilam w Dechmannie za 19zł/pare). Kapci nie zdejmuje, tylko rozwiazuje sznurówki i probuje je sama z powrotem wiazac.
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Karoo, zdroweczka dla Jagodzianki! Zeby katarek jak najszybciej jej minal!
Sara po domu chodzi albo w skarpetkach z antyposlizgowa podeszwa z Deichmanna (jak Pszczola :-)) albo w takich trampkach z Bartka
Wole jej ubierac te trampki, bo skarpetki sciaga non stop.
A na wiosne mamy juz zakupione 2 pary butow z Bartka i jedne z Reserved
Sara po domu chodzi albo w skarpetkach z antyposlizgowa podeszwa z Deichmanna (jak Pszczola :-)) albo w takich trampkach z Bartka
Wole jej ubierac te trampki, bo skarpetki sciaga non stop.
A na wiosne mamy juz zakupione 2 pary butow z Bartka i jedne z Reserved
Podziel się: