reklama
dominique.p
Fanka BB :)
Dobrze, ze Alutka i Julcia juz wyszly z chorobsk
Ewa - nie martw sie, Julka nadrobi szybko wage. Pszczola po wirusie jelitowym miala 700g na minusie i wszystko (nawet z nawiazka) w 3-4 tygodnie nadrobila. Apetyt jej wrocil jakis tydzien po chorobie.
Co do witamin to pszczola dostaje 1 krople vigantolu na zmiane z tranem (mamy tran firmy Lysi o smaku cytrynowym; wypija bezposrednio z lyzeczki). Innych witamin jej nie daje. Dostawala tylko cebion multi w czasie rekonwalescecji po chorobie, przez tydzien. Je duzo warzyw i owocow (sokow nie pije, tylko wode).
Ewa - nie martw sie, Julka nadrobi szybko wage. Pszczola po wirusie jelitowym miala 700g na minusie i wszystko (nawet z nawiazka) w 3-4 tygodnie nadrobila. Apetyt jej wrocil jakis tydzien po chorobie.
Co do witamin to pszczola dostaje 1 krople vigantolu na zmiane z tranem (mamy tran firmy Lysi o smaku cytrynowym; wypija bezposrednio z lyzeczki). Innych witamin jej nie daje. Dostawala tylko cebion multi w czasie rekonwalescecji po chorobie, przez tydzien. Je duzo warzyw i owocow (sokow nie pije, tylko wode).
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ewus, Julcia na pewno nadgoni wage Najwazniejsze, ze jest juz zdrowa A ze drobna - kiedys sie bedzie cieszyc :-) A poza tym i Ty i P. do wielkoludow nie nalezycie, wiec ma po kim odziedziczyc drobna posturke :-)
Ja Sarze daje codziennie 1 krople D3 i 5 kropli Cebionu Multi.
No i odpukac, apetyt u nas dalej ogromny! :-)
Ja Sarze daje codziennie 1 krople D3 i 5 kropli Cebionu Multi.
No i odpukac, apetyt u nas dalej ogromny! :-)
to tylko sie cieszycNo i odpukac, apetyt u nas dalej ogromny! :-)
a tak w ogóle- vigantol jest na receptę, prawda?? byłam wczoraj u lekarki i zapomniałam ja poprosić o receptę... kurcze, mam wyrzuty że ciągle o nim zapominam
sandra1982
A nie mozesz Ewus kupic w aptece bez i powiedziec, ze doniesiesz recepte? Ja czasami tak robie i bez problemu mi pozwalajaa tak w ogóle- vigantol jest na receptę, prawda?? byłam wczoraj u lekarki i zapomniałam ja poprosić o receptę... kurcze, mam wyrzuty że ciągle o nim zapominam
a my wczoraj bylismy u ortopedy.
Wszystko w porzadku. Super lekarz, dokladnie obejrzal mala tj. kregoslup,nogi, stopy i...buty ktore miala
Powiedzial, zeby mala w domu chodzila wylacznie w skarpetkach do sierpnia, a po dworzu w lato sandalki (dostalismy liste firm ktore robia dobre buty i najlepiej od nich kupowac). Nasstepny raz mamy sie stawic w pazdzierniku.
A buciki ktore mielismy bardzo pochwalil ( a obawialam sie, ze nie sa odpowiednie)
To tak w skrocie;-)
Wszystko w porzadku. Super lekarz, dokladnie obejrzal mala tj. kregoslup,nogi, stopy i...buty ktore miala
Powiedzial, zeby mala w domu chodzila wylacznie w skarpetkach do sierpnia, a po dworzu w lato sandalki (dostalismy liste firm ktore robia dobre buty i najlepiej od nich kupowac). Nasstepny raz mamy sie stawic w pazdzierniku.
A buciki ktore mielismy bardzo pochwalil ( a obawialam sie, ze nie sa odpowiednie)
To tak w skrocie;-)
sandra1982
Nocka, super, ze trafiliscie na fajnego lekarza
A podzielilabys sie z nami lista firm produkujacych najlepsze butki dla dzieci? :-):-):-)
A podzielilabys sie z nami lista firm produkujacych najlepsze butki dla dzieci? :-):-):-)
reklama
Podziel się: