reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

U lekarza - choroby, szczepienia itd. - wszystko o zdrowiu naszych maluszkow

reklama
kurka ale rzeczy, mada żeby się wszystko dobrze skończyło!!
a ja dzisiaj miałam gorącą linię, teściowa dzwoniła do pracy gdzie mam termometr, bo Alka jakaś rozpalona, dostała nurofen od chłopa, chciał ją do pediatry pokazać, ale nie zdążył, do 13 w sierpniu lekarze przyjmują, tylko nie wiem czy strajk czy urlopy, myślę, że to drugie... no i dopiero wieczorem na dyżur pojechaliśmy, nic kompletnie lekarz nie stwierdził, ale że weekend idzie dał antybiotyk, no i po zmierzeniu jeszcze raz temperatury 38,2 daliśmy już pierwszą dawkę, ciekawe co z tego się rozwinie... a miałam ją szczepić w przyszły czwartek.... a tu dupa:-( no ale w poniedziałek pójdziemy do naszego doktora to może powie co jej jest, chyba że do poniedziałku już będzie monter:tak:

Bedzie dobrze Mada musi byc ,moze to jakis wirus albo faktycznie ta piaskownica,ja jestem przerazona tym co siedzi w takim piachu i koty sikaja wwwwwwwwwwwrrrrrrrrr:szok:

Bedyta kurna ale Ci się z Alutka porobiło:no:ale to dzielna dziewczynka wiec do poniedziałku pewnie juz będzie zdrowa jak ryba:tak:

dzięki dziewczynki, mam nadzieje że to tylko jakaś bzdura i mała nie będzie miała problemów

Mada kurczę mam nadzieje że szybko sie wyjasni co jest przyyczyna
takich wyników i okaze się ze to nic powaznego

Bedyta mam nadzieje że to zęby wylko dały taka goraączke

agacz też myślę, że zęby i ten antybiotyk niepotrzebny, no ale już podaliśmy, niestety lekarz to nie był pediatra tylko smark młody jeszcze bez specjalizacji, normalnie się mnie zapytał na co się Ala skarży? :szok: takie oczy zrobiłam i powiedziałam, że nie wiem bo ona jeszcze nie mówi:-) no ale ją osłuchał i do gardła zajrzał, a tam było wszystko dobrze:tak: zasnęła jak zwykle po kąpieli bez żadnych przebojów na szczęście, apetyt też dopisuje, sama nie wiem....

Bedyta na fantastycznego lekarza trafiliście, o ja p******* szkoda ze sam jej nie zapytał co jej dolega ;)
fantastycznie ze mała spi u mnie i u Pata Wamy tez wysoka gorączka okazała się być tylko idacymi zębami.

Mada trzymamy kciuki za Ami zeby to nie bylo nic zlego. Takie malenstwo a takie paskudztwa sie czepiaja.

Bedyta nie ciekawie z ta goraczka. Mam nadzieje ze to naprawde tylko zabki.

Agacz u nas niestety okazalo sie infekcja ucha ktora moglabyc wywolana przez zabki, ale lekarz powiedzial ze na zabki temp 39.8 jest za wysoka.

Ach Wama myslałam ze u Was to tylko zęby u nas raz było 38,5 i nasz pediatra stwierdziła również ze jak na zęby to trochę za duzo ale że niz nie znalazła a goraczka po jedym dniu przeszła to uznałam ze to zeby, tym bardziej ze chasała jak zawsze

reklama
mada- rety!!:szok::szok: mam nadzieję,że to nic poważnego... a powiedz co skłoniło cię do zrobienia tych badań... bo albo przegapiłam albo nie doczytałam...

bedyta
- no... na zajebi**ego lekarza żeś natrafiła:szok: oby aluni szybciutko goraczka spadła...

Do góry