reklama
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
no to własnie tak wygląda,najpierw 3 dni goraczki a potem wysypka i przy tym dziecko zachowuje sie normalnie.dawaj jej duzo pić.Dziewczyny powiedźcie o co chodzi z tą trzydniówką Alicja miała gorączkę przez trzy dni i dzisiaj już nie gorączkuje ale zauważyłam u niej wysypkę na brzuszku.
ollesia
mama Krecików
AgaMonika, to ksiazkowe objawy trzydniowki... https://www.babyboom.pl/rodzina/zdrowie/choroby_wieku_dzieciecego/trzydniowka.html
zuza_ch
Sierpniowa mama'06 Zadomowiona(y)
No to dzisiaj ja idę do naszego gminnego ośrodka. Wiecie co, taka duża gmina, niegdyś jedna z najbogatszych gmin w polsce
Dzustta czy ty przypadkiem nie mieszkach w dlugolece???
jesli tak to masz do mnie rzut beretem
ollesia pewnie, że zostanę. :-) Już mnie wciągnęło.AgaMonika, mam nadzieje, ze juz z nami zostaniesz! Zawsze mozna sie poradzic, pozalic albo pochwalic!
karoo-kp z tym wychodzeniem na dwór to za późno, wczoraj była taka piękna pogoda, że nie mogłam się powstrzymać.
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
AgaMonika - ostrzezenie: BB uzaleznia jak narkotyk
reklama
jak wygląda alergia??
mała nigdy nie miała prócz potówek niczego na buzi a teraz wyskoczyły jej 4 plamki, nie wiem jak to opisac, bo dość duże te plamki są wczoraj ja posmarowałam emulsją 30f może to od niej i od potu bo mała nam sie strasznie poci, wyglada jak plamki różyczkowe, oby nie.I nie wiem czy iść do lekarza z powodu 4 plamek czy poczekac:sick:
mała nigdy nie miała prócz potówek niczego na buzi a teraz wyskoczyły jej 4 plamki, nie wiem jak to opisac, bo dość duże te plamki są wczoraj ja posmarowałam emulsją 30f może to od niej i od potu bo mała nam sie strasznie poci, wyglada jak plamki różyczkowe, oby nie.I nie wiem czy iść do lekarza z powodu 4 plamek czy poczekac:sick:
Podziel się: