reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

tydzień ciąży, a serduszko

reklama
Hej dziewczyny ;)

Trochę się stresuje, bo jutro mam mieć pierwszą wizytę u gin w ciąży, a ja tak po prawdzie nie wiem w którym jestem tygodniu ciąży i czy serduszko będzie już słyszalne.
Wyczytałam, że 5t5d już powinno byc slychać serduszko, jednak w 7t to już pewne, że serduszko słychać.
No i mam meeega dylemat, bo generalnie kalkulatory ciązy mówią mi, że albo jestem w 6td1, albo 7t. Także moja dedukcja mówi mi, że jak to 6td1 to możliwe, że jeszcze serduszko nie będzie słyszalne, a ja 7t to raczej na pewno tak iii nie wiem, czy jutro iść, czy przestawić wizytę o tydzień?
Co dziewczyny myślicie, radzicie?

Ostatnia miesiączka zaczęła się 27.05, a cykle regularne z reguły 27dni (+/- 1dzień)
bHCG rośnie prawidłowo

Ja OM miałam 26.5 i beta z dnia spodziewanej miesiączki 933 a beta z wczoraj 9092 i lekarz mnie nastraszył ze ciąża się nie rozwija . W piątek miałam usg i był pęcherzyk z ciałkiem żółtym to był niecały 6 tydzień . Czekam do czwartku ;(

Do góry