reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tworzenie działu zamkniętego i inne sprawy organizacyjne

Bozzzzzz......co za jednomyslnosc :shocked2::shocked2::shocked2:
Zdaje sobie sprawe ze bedzie mi latwiej, poniewaz jestem juz obeznana w tych kwestiach - jestem moderatorem kwietniowek.
Tak wiec zgadzam sie oczywiscie i zabieram sie do pracy ;-) Poki jeszcze czasowo wyrabiam...........Pytanie ile wolnego czasu mi zostanie jak bedzie drugi maluszek :sorry2: Mam nadzieje ze dam rade - a jesli nie wtedy wybierzemy kogos dodatkowo, ok?

reklama
:-):-):-)Niezle miejsce na planowanie moderatorze wydaje mi sie Anetko ze nie masz szans chyba nam odmowic??? ;) ja jeszce bym zasugerowala miejsce (watek) gdzie bedziemy mogly ewentualnie wpisac swoje telefony czy jakis kontakt zeby np. powiadomic o porodzie czy szpitalu .... co wy na to??? milej pracy Anetko;-)

Aneta23, no to podwijaj rekawki i zabieraj sie do pracy, jaj juz dopinguje i wirtualnie wspieram:tak:. Napewno na poczatku bedzie trudno zrobic porzadki na forum, ale z czasem wszystkie bedziemy nabierac doswiadczenia i starac sie nie dokladac Ci obowiazkow;-). Pozdrawiam!

No dobra...napisalam prosbe do admina o nadanie uprawnien....
I pierwsze co zrobie jesli je dostane to poprzenosze te posty do nowo utworzonego watku :shocked2:.....bo niezla kaszanka sie tu zrobila :-D
A potem wiadomo - zamkniety dzial. LUCYANN - te telefony to najlepiej tam prawda?

Lucyann myślę, że to fajny pomysł z tymi kontaktami, bo ja na przykład nie będę miała w szpitalu dostępu do netu a już na początku listopada mam się zameldować na patologii ( BLE ;((( ) i wtedy będę mogła napisać do Was co się dzieje a później poinformować o szczęśliwych narodzinach :-)

no ja nie wyobrażam sobie umieszczać kontaktów na forum otwartym... więc jak już będzie zamknięte...

reklama
...jeśli moj glos bedziecie braly pod uwage(ze wzgledu na krotki staz udzielania sie-bo "czytacza" staż mam dłuższy:) ) to równiez jestem za zamkniętym i za moderatorem Aneta;)

Do góry