reklama
Rozwiązanie
Ja tez jestem lekko zdenerwowana, ale co ma być to bedzie. Natury nie odszukasz. Moja mama tak zawsze mowi. Podnosi mnie to na duchu.Nie jestem pewna czy stresu da się uniknąć. Dwa razy straciłam ciążę i tak sobie myślę że niepewność będzie mi towarzyszyła przez cały czas.. Trudno będzie wyluzować [emoji20]
Dudusia92
Fanka BB :)
Kazał zrobić na nowo tej w miedzy czasie tak aby było na nastepna wizyteTsh rośnie skokowo. Tydzień to za mało, żeby stwierdzić czy leki działają (bo podejrzewam, że bierzesz euthyrox). Ja robiłam badania po miesiącu dopiero.
jasani
To poczekaj juz na tą wizytę. Moim zdaniem nic złego sie nie dzieje.Kazał zrobić na nowo tej w miedzy czasie tak aby było na nastepna wizyte
Ja 6 dowiedziałam że jestem w ciąży. Zbadalam tsh I okazało się że jest go 11 prawie. Dostałam wyższą dawkę euthyroxu, ale teraz nie wiem kiedy warto sprawdzić czy maleje bo moja rodzinna kompletnie olewa fakt ciąży. Nie chcę zaszkodzić dziecku i boję się że przez to tsh poronie
89karola80
Hej
Ja też podpinam się pod pytanie
TSH z 21.12 - 3.3
TSH z dzisiaj - 2.6
Spadek bez leków, jutro mam wizytę u endo, co o tym myślicie? Może nie potrzeba Euthyroxu?
Ja też podpinam się pod pytanie
TSH z 21.12 - 3.3
TSH z dzisiaj - 2.6
Spadek bez leków, jutro mam wizytę u endo, co o tym myślicie? Może nie potrzeba Euthyroxu?
jestemtu
Jakim cudem udało Ci się to bez leków.? Ja jestem na euthyrox miesiąc temu miałam tsh 2,680 a teraz 2,370. Zwiększyłam dawkę i zobaczymy
Hej [emoji2772]
Ja też podpinam się pod pytanie [emoji57]
TSH z 21.12 - 3.3
TSH z dzisiaj - 2.6
Spadek bez leków, jutro mam wizytę u endo, co o tym myślicie? Może nie potrzeba Euthyroxu? [emoji4]
reklama
Fado123
Nie więcej jak 2Jaki poziom tsh Wasi ginekolodzy czy endo uważają za dobry przy staraniach o ciążę?
reklama
jestemtu
Ehhh To jeszcze trochę zostało mi do zbicia..Nie więcej jak 2