reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Tsh, ft3 i ft4

Justyna16235

Fanka BB :)
Czy któraś z Pań pomoże zinterpretować wyniki? Bo nie wiem czy iść do lekarza a badania robiłam z własnej woli:
- tsh 2,17 ...0.550-4.780
-ft3 3.40... 2.30-4.20
-ft4 0.98...0.89-1.76
Mam 27 lat.

reklama
Pierwsza ciąża 8l temu książkowa idealna wręcz i w tedy żadnych badań nie robiłam. Dopiero rok po porodzie lekarz skierowal mnie na usg bo uważał , że jest duża. Okazało się, że jest duża ale taki jej urok i wyszedł ren guzek. Nie mam juz z wtedy wyników. W ciąży z aniołkiem nie zdążyłam zrobić badań tarczycy.... teraz mam do zrobienia takie badania
Super! Też robiłam takie badania. Wyszło wszystko dobrze poza TSH. Ft 3 i ft 4 bardzo dobrze, że musisz zrobić. Pokażą na pewno na jakim poziomie jest Twoja tarczyca. No i to USG. To są w sumie podstawowe badania, wiec nie ma się czym stresować kochana.

reklama
Super! Też robiłam takie badania. Wyszło wszystko dobrze poza TSH. Ft 3 i ft 4 bardzo dobrze, że musisz zrobić. Pokażą na pewno na jakim poziomie jest Twoja tarczyca. No i to USG. To są w sumie podstawowe badania, wiec nie ma się czym stresować kochana.
Martwie się bo jeszcze mam mięsniaka na macicy malutki bo 2 mm w grudniu mam kontrolę... i częsty ból w dole kręgosłupa podczas dłuższych spacerów..czytałam , że one tez dają taki ból i tez mają wplyw na ciążę

Co myślicie o tym chodzi mi o FT 4

Załączniki

• 1570192687705665109887.jpg
    1570192687705665109887.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 77
Rozwiązanie
Do góry