reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko

reklama
A ja wczoraj mężowi powiedziałam, że trochę mi smutno, że już nigdy nie będę w ciąży, a on mi na to: "Nigdy nie mów nigdy!" [emoji23] Zapytałam czy już się nie boi to stwierdził, że za jakiś czas możemy spróbować. Tylko najpierw gin żeby sprawdzić czy wszystko tam w porządku.

A ja wczoraj mężowi powiedziałam, że trochę mi smutno, że już nigdy nie będę w ciąży, a on mi na to: "Nigdy nie mów nigdy!" [emoji23] Zapytałam czy już się nie boi to stwierdził, że za jakiś czas możemy spróbować. Tylko najpierw gin żeby sprawdzić czy wszystko tam w porządku.

O jak milo ze strony męża ;-) ;) to musisz teraz się tylko pokazać ginowi i działajcie :tak:

To kuj żelazo póki gorące 😉

Póki co chwilę się wstrzymamy bo za dużo urodzin w jednym czasie by było. [emoji23][emoji106][emoji16] Ale już nie długo. [emoji6]

Ja chyba w tym roku odpuszczam. Bo jednak chce mieć dzidziusia luty-marzec ewentualnie kwiecień [emoji6]
Ja przez 2 lata odkładałam a teraz minął rok w sumie na luzie, bo byłam pewna, że szybko pójdzie, przecież to 3 dziecko😂ale coś jednak nie poszło, już miałam urodzić a tu nawet ciąży niema, ale przyznam, że też celowaliśmy na wiosnę, to może na przyszła się uda😁

reklama
Ja przez 2 lata odkładałam a teraz minął rok w sumie na luzie, bo byłam pewna, że szybko pójdzie, przecież to 3 dziecko😂ale coś jednak nie poszło, już miałam urodzić a tu nawet ciąży niema, ale przyznam, że też celowaliśmy na wiosnę, to może na przyszła się uda😁
Ja właśnie tego się boję.... Jeszcze w styczniu byłam na nie a teraz bardzo pragnę 3 dziecka....
Jak nie wyjdzie za pierwszym razem to będę przeżywać 🙈

Do góry