reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko

reklama
A ja wczoraj mężowi powiedziałam, że trochę mi smutno, że już nigdy nie będę w ciąży, a on mi na to: "Nigdy nie mów nigdy!" [emoji23] Zapytałam czy już się nie boi to stwierdził, że za jakiś czas możemy spróbować. Tylko najpierw gin żeby sprawdzić czy wszystko tam w porządku.

A ja wczoraj mężowi powiedziałam, że trochę mi smutno, że już nigdy nie będę w ciąży, a on mi na to: "Nigdy nie mów nigdy!" [emoji23] Zapytałam czy już się nie boi to stwierdził, że za jakiś czas możemy spróbować. Tylko najpierw gin żeby sprawdzić czy wszystko tam w porządku.

O jak milo ze strony męża ;-) ;) to musisz teraz się tylko pokazać ginowi i działajcie :tak:

To kuj żelazo póki gorące 😉

Póki co chwilę się wstrzymamy bo za dużo urodzin w jednym czasie by było. [emoji23][emoji106][emoji16] Ale już nie długo. [emoji6]

Ja chyba w tym roku odpuszczam. Bo jednak chce mieć dzidziusia luty-marzec ewentualnie kwiecień [emoji6]
Ja przez 2 lata odkładałam a teraz minął rok w sumie na luzie, bo byłam pewna, że szybko pójdzie, przecież to 3 dziecko😂ale coś jednak nie poszło, już miałam urodzić a tu nawet ciąży niema, ale przyznam, że też celowaliśmy na wiosnę, to może na przyszła się uda😁

reklama
Ja przez 2 lata odkładałam a teraz minął rok w sumie na luzie, bo byłam pewna, że szybko pójdzie, przecież to 3 dziecko😂ale coś jednak nie poszło, już miałam urodzić a tu nawet ciąży niema, ale przyznam, że też celowaliśmy na wiosnę, to może na przyszła się uda😁
Ja właśnie tego się boję.... Jeszcze w styczniu byłam na nie a teraz bardzo pragnę 3 dziecka....
Jak nie wyjdzie za pierwszym razem to będę przeżywać 🙈

Do góry