reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko

W Warszawie mamy rodzą sn i po 3 cc ;) Więc nic nie jest przesądzone jeśli nie masz bezwzględnych wskazań.
Rozterki... Tak, chyba każdy je ma. Bo zawsze są jakieś obawy. Ja na rozum tego nie brałam, bo zawsze może świat się obrócić o 180 stopni. Pogadaj z mężem co czujesz i jak on to widzi teraz, gdy zna Twoje pragnienie.
A nawet po 4cc [emoji33][emoji106][emoji106][emoji106][emoji3531]

reklama
Mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na jakimś wątku dla przyszłych mam. [emoji846]
O tak! W końcu wiem na czym stoje[emoji16] ja na razie odpuszczam starania. Muszę się poobserwować. Bo przestałam jak zaszłam z drugą córcią w ciążę. Ale życie pokaże jak się wszystko potoczy [emoji12]

Tylko ja z małej mieściny i mamy trzech ginekologów na krzyż więc raczej marne mam szanse. Żaden pewnie nie podejmie ryzyka.
A tak bym chciała urodzić sn. Choćby po to, żeby mieć porównanie.

Kobietki różnie sobie radzą. Podobno jest coś takiego jak turystyka porodowa [emoji6] na czas okołoporodowy przenosi się gdzieś do mieszkania w okolicach danego szpitala.
Ale to juz trzeba być zdeterminowanym nieźle [emoji6]

reklama
Do góry