reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko

reklama
Jak tam u Was? Bo u mnie dzieje się sporo.
8 czerwca mam wyznaczony termin cc. Wyprawka gotowa już na tip top. Tyle że lekarz na wczorajszym badaniu dostrzegł siusiaka...
Jesteśmy z mężem w szoku. Okazuje się że wcale nie jesteśmy gotowi, bo trzeba znów kupić ubranka i uprać i uprasować. I trzeba znów wymyślać imię. Ogólnie to czeka nas bardzo intensywnie 4 tygodnie. 😁

8 czerwca mam wyznaczony termin cc. Wyprawka gotowa już na tip top. Tyle że lekarz na wczorajszym badaniu dostrzegł siusiaka...
Jesteśmy z mężem w szoku. Okazuje się że wcale nie jesteśmy gotowi, bo trzeba znów kupić ubranka i uprać i uprasować. I trzeba znów wymyślać imię. Ogólnie to czeka nas bardzo intensywnie 4 tygodnie. 😁

O rany jaka historia 😱 ale to już pewne?
Może jednak teraz się pomylił?

O kurde 😁 ale historia. Chociaż ja nie znałem płci do porodu, bo dziecko się nie układało jak powinno 😅
Lekarz jest pewny tego siusiaka?

Mój prowadzący dostrzegł jąderka i jest pewny. Byliśmy jeszcze dodatkowo prywatnie u takiej młodej babeczki i ona tak na 70% potwierdza. Mówi, że dzidzia już duża i tak na 100% nie jest w stanie stwierdzić. Także właściwie pewność będzie po porodzie... 😅

noworodkowi naprawde nie przeszkadza jeśli będzie spał w rozowym pajacu ;) warto kupować nowe ubranka?

reklama
Do góry