Joannaa24
Fanka BB :)
Moja 2. Przykro patrzeć jak taki maluch cierpi. [emoji17]
Teraz 7
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz 7
Takie maluchy całe szczęście lepiej znoszą temperaturę niż dorośli. Szybko przejdzieMoja 2. Przykro patrzeć jak taki maluch cierpi. [emoji17]
Takie maluchy całe szczęście lepiej znoszą temperaturę niż dorośli. Szybko przejdzie [emoji8]
Mój Młody ostatniego dnia tej trzydniówki miał najwyższą temp...ponad 40 stopni. I właśnie nie dawała się niczym zbić... Chlodzilam go w wannie, bo częściej leków nie mogłam już podawac. Współczuję bardzo.Pojechaliśmy na pogotowie, bo nam skoczyło do 39 i to po podaniu leków. Na szczęście osłuchowo okej i tylko co 4 godziny paracetamol i ibuprofen naprzemiennie podawać. No i obserwować. Oby już było lepiej.
Mój Młody ostatniego dnia tej trzydniówki miał najwyższą temp...ponad 40 stopni. I właśnie nie dawała się niczym zbić... Chlodzilam go w wannie, bo częściej leków nie mogłam już podawac. Współczuję bardzo.
@Joannaa24 jak tam.u Ciebie? Kiedy rodzisz? Znasz już płeć?
Super czyli jaką będziecie mieć konfigurację? Syn, córka i córka? Czy córka, syn, córka? Bo jak dobrze pamiętam macie już parkę u nas dobrze. Tylko choroby nas trochę przeorały. Okruszek w pierwszych dwóch miesiącach życia byl trzy razy w szpitalu.Mamy się dobrze. [emoji846] Termin na 15 czerwca, ale będzie planowe cc jakoś wcześniej. Od wigili czuję ruchy. [emoji1768]
Płeć poznaliśmy na początku stycznia - córeczka, mamy już nawet imię - Klara. [emoji6]
A jak u Was? Jak sobie radzicie?
Mamy się dobrze. [emoji846] Termin na 15 czerwca, ale będzie planowe cc jakoś wcześniej. Od wigili czuję ruchy. [emoji1768]
Płeć poznaliśmy na początku stycznia - córeczka, mamy już nawet imię - Klara. [emoji6]
A jak u Was? Jak sobie radzicie?
Super [emoji3590] czyli jaką będziecie mieć konfigurację? Syn, córka i córka? Czy córka, syn, córka? Bo jak dobrze pamiętam macie już parkę [emoji846] u nas dobrze. Tylko choroby nas trochę przeorały. Okruszek w pierwszych dwóch miesiącach życia byl trzy razy w szpitalu.