reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko

Gratulacje i spokojnej ciąży ,[emoji4] co do układu dzieci na USG i płci to nie wypowiem się bo nie mam o tym żadnego pojęcia, gdzieś coś kiedyś słyszałam o tym ale nie zagłębiałam się specjalnie
Cześć dziewczyny. Witam się z Wami. Jestem w trzeciej ciąży. Na początku było dużo obaw, nadal są, ale im ciąża wyższa tym ma się więcej nadziei, że będzie wszystko ok. Jestem mamą dwóch chłopców, teraz trzecia ciąża i zastanawiam się czy w brzuszku mieszka trzeci chłopczyk, czy może dziewczynka. Dzisiaj porównywałam sobie układ dzieci w brzuszku i zastanawiam się czy on może mieć wpływ na płeć. Zobaczcie same. Trzeci bobo też ma taki sam uklad, czyli główka z lewej strony, pupka z prawej. Mamy które mają kolejną ciążę może podpowiecie czy u Was się to sprawdziło. Czekam na moją upragnioną perełkę, chociaż to dopiero 10 tydzień to już się jej nie mogę doczekać. Pozdrawiam Was mamusie [emoji4]

reklama
Trzymam kciuki za Ciebie i życzę nam żebyśmy spotkały się na marcóweczkach. [emoji6]
Witam Was :) ja jestem mamą dwóch chłopców w wieku 9 i 7 lat. Jeszcze 2 lata temu byłam pewna, że więcej dzieci mieć nie będę a pod koniec 2020 nastąpił jakiś przełom i pojawił się znów instynkt macierzyński [emoji3059][emoji3059] mój B też jest chętny na maleństwo. Staramy się od listopada, bez żadnych efektów póki co :( chłopcy są z pierwszych cykli starań, więc teraz jestem deko przerażona :( dziś jestem 3dpo, bo wreszcie udało mi się mieć owulację ( po podaniu ovitrelle) i w napięciu czekam na to co ten czerwiec przyniesie...

Gratulacje i spokojnej ciąży. [emoji846]
Co do ułożenia to nigdy o tym nie słyszałam, ale muszę porównać USG moich maluchów. [emoji848]
Cześć dziewczyny. Witam się z Wami. Jestem w trzeciej ciąży. Na początku było dużo obaw, nadal są, ale im ciąża wyższa tym ma się więcej nadziei, że będzie wszystko ok. Jestem mamą dwóch chłopców, teraz trzecia ciąża i zastanawiam się czy w brzuszku mieszka trzeci chłopczyk, czy może dziewczynka. Dzisiaj porównywałam sobie układ dzieci w brzuszku i zastanawiam się czy on może mieć wpływ na płeć. Zobaczcie same. Trzeci bobo też ma taki sam uklad, czyli główka z lewej strony, pupka z prawej. Mamy które mają kolejną ciążę może podpowiecie czy u Was się to sprawdziło. Czekam na moją upragnioną perełkę, chociaż to dopiero 10 tydzień to już się jej nie mogę doczekać. Pozdrawiam Was mamusie [emoji4]

Cześć dziewczyny. Witam się z Wami. Jestem w trzeciej ciąży. Na początku było dużo obaw, nadal są, ale im ciąża wyższa tym ma się więcej nadziei, że będzie wszystko ok. Jestem mamą dwóch chłopców, teraz trzecia ciąża i zastanawiam się czy w brzuszku mieszka trzeci chłopczyk, czy może dziewczynka. Dzisiaj porównywałam sobie układ dzieci w ko brzuszku i zastanawiam się czy on może mieć wpływ na płeć. Zobaczcie same. Trzeci bobo też ma taki sam uklad, czyli główka z lewej strony, pupka z prawej. Mamy które mają kolejną ciążę może podpowiecie czy u Was się to sprawdziło. Czekam na moją upragnioną perełkę, chociaż to dopiero 10 tydzień to już się jej nie mogę doczekać. Pozdrawiam Was mamusie 😊
Życzę oczywiście, aby płeć była taka jak sobie wymarzyłaś. Jednak niestety, mamaginekolog obaliła tą teorię z ułożeniem. 🙂

Gratulacje i spokojnej ciąży. [emoji846]
Co do ułożenia to nigdy o tym nie słyszałam, ale muszę porównać USG moich maluchów. [emoji848]
daj znać jak porównasz, aż sama ciekawa jestem :)
Życzę oczywiście, aby płeć była taka jak sobie wymarzyłaś. Jednak niestety, mamaginekolog obaliła tą teorię z ułożeniem. 🙂
nie nie, nie chodzi mi o ułożenie dziecka względem teorii Ramziego, tylko w stosunku do swoich własnych ciąż. Ja tak sama z siebie zaczęłam się nad tym zastanawiać, czy to możliwe żeby takie samo ułożenie dziecka było miarodajne względem płci :)

Hej ja właśnie porownalam zdjęcia z tego samego okresu mniej więcej.. Na pierwszym są trzy ciąże, pierwsza od góry, obecnie a dwie pozostałe to moje córeczki, na drugim zdjęciu na górze obecnie na dole jedna córka.. Chyba ułożenie jest odwrotne ale nie wiem czy teoria się sprawdzi i będzie inna płec [emoji6] mam 3 córki i oczywiście gdyby był syn to byłoby spełnienie marzeń [emoji3590] w każdym bądź razie ja nastawiam się na córeczkę żeby nie mieć jakiegoś zawodu później [emoji6]
CollageMaker_20210615_084816660.jpeg
CollageMaker_20210615_084906247.jpeg

reklama
Do góry