reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko

reklama
Jestem tak nabuzowana że nie mogłam spać. Marzy mi się złoty strzał. [emoji23][emoji16][emoji12]
I już mi nawet nie przeszkadza, że termin znów na marzec by był. [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Wierzę 😁 u mnie też była euforia 🙈 tylko, że mnie trochę dwie kreski zaskoczyły. Akurat przechodziliśmy covid. Więc ochoty na seks nie było. A poza tym, jak już zachorowaliśmy to chciałam odczekać cykl. A tu się okazało, że ciąża 🙂

Ja się zastanawiam jak będzie ze szczepieniem. Dopiero będziemy się zapisywać i nie wiem czy zdążę obie dawki przed ciążą przyjąć. Także też cień covida nade mną wisi.
Wierzę [emoji16] u mnie też była euforia [emoji85] tylko, że mnie trochę dwie kreski zaskoczyły. Akurat przechodziliśmy covid. Więc ochoty na seks nie było. A poza tym, jak już zachorowaliśmy to chciałam odczekać cykl. A tu się okazało, że ciąża [emoji846]

Ja po pierwszej dawce. Od paru ginekologów (mojego i innych nie moich [emoji28]) usłyszałam to samo, szczepić się. Nie trzeba nawet szczególnie zawieszać starań bo szczepienie samo w sobie nie jest przeciwwskazaniem. Druga dawkę mam w lipcu.
Ja się zastanawiam jak będzie ze szczepieniem. Dopiero będziemy się zapisywać i nie wiem czy zdążę obie dawki przed ciążą przyjąć. Także też cień covida nade mną wisi.

Witam Was :) ja jestem mamą dwóch chłopców w wieku 9 i 7 lat. Jeszcze 2 lata temu byłam pewna, że więcej dzieci mieć nie będę a pod koniec 2020 nastąpił jakiś przełom i pojawił się znów instynkt macierzyński 🥰🥰 mój B też jest chętny na maleństwo. Staramy się od listopada, bez żadnych efektów póki co :( chłopcy są z pierwszych cykli starań, więc teraz jestem deko przerażona :( dziś jestem 3dpo, bo wreszcie udało mi się mieć owulację ( po podaniu ovitrelle) i w napięciu czekam na to co ten czerwiec przyniesie...

Cześć dziewczyny. Witam się z Wami. Jestem w trzeciej ciąży. Na początku było dużo obaw, nadal są, ale im ciąża wyższa tym ma się więcej nadziei, że będzie wszystko ok. Jestem mamą dwóch chłopców, teraz trzecia ciąża i zastanawiam się czy w brzuszku mieszka trzeci chłopczyk, czy może dziewczynka. Dzisiaj porównywałam sobie układ dzieci w brzuszku i zastanawiam się czy on może mieć wpływ na płeć. Zobaczcie same. Trzeci bobo też ma taki sam uklad, czyli główka z lewej strony, pupka z prawej. Mamy które mają kolejną ciążę może podpowiecie czy u Was się to sprawdziło. Czekam na moją upragnioną perełkę, chociaż to dopiero 10 tydzień to już się jej nie mogę doczekać. Pozdrawiam Was mamusie 😊

Załączniki

• 1c2304bf-1d0b-44a3-ac40-d889a97e3c9f.jpg
    1c2304bf-1d0b-44a3-ac40-d889a97e3c9f.jpg
    69 KB · Wyświetleń: 69
  • f6fd12f8-1ad6-4337-8200-7c1bd2b0afa6.jpg
    f6fd12f8-1ad6-4337-8200-7c1bd2b0afa6.jpg
    89,4 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Trzymam mocno kciuki za owocny cykl [emoji4] ja w obie ciążę zaszłam dzięki clo i ovitrell właśnie (obie za pierwszym podejściem) bo przed tym było poronienie i półtora roku bezowocnych starań.

Ale dużo nas z dwoma synami [emoji7] taaak jak też mówiłam jeszcze z miesiąc temu że nie chce więcej dzieci [emoji28] ale kobieta zmienną jest i teraz chociaż starania zaczniemy dopiero we wrześniu lub nawet w grudniu to chciałabym jeszcze raz móc przejść przez to wszystko
Witam Was :) ja jestem mamą dwóch chłopców w wieku 9 i 7 lat. Jeszcze 2 lata temu byłam pewna, że więcej dzieci mieć nie będę a pod koniec 2020 nastąpił jakiś przełom i pojawił się znów instynkt macierzyński [emoji3059][emoji3059] mój B też jest chętny na maleństwo. Staramy się od listopada, bez żadnych efektów póki co :( chłopcy są z pierwszych cykli starań, więc teraz jestem deko przerażona :( dziś jestem 3dpo, bo wreszcie udało mi się mieć owulację ( po podaniu ovitrelle) i w napięciu czekam na to co ten czerwiec przyniesie...

Do góry