frez.ja1987
Fanka BB :)
Jak masz dwa, to rób. Co ci szkodziTak wczorajszy. Mąż mi przywiózł dwa testy, ale nie jestem pewna czy nie poczekać do jutra, bo już z porannego moczu nie zrobię.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz dwa, to rób. Co ci szkodziTak wczorajszy. Mąż mi przywiózł dwa testy, ale nie jestem pewna czy nie poczekać do jutra, bo już z porannego moczu nie zrobię.
Jak masz dwa, to rób. Co ci szkodzi [emoji846]
A ile już się spóźnia@?Zrobiłam, wyszedł negatywny. Szczerze to już jestem zmęczona tą sytuacją. Nie wiem co jest grane ogólnie. [emoji36]
A ile już się spóźnia@?
Sporo. Czekam w takim razie dalej na jakieś wieściJakieś 5 dni. Ale miałam już takie długie obsuwy. Niech już się po prostu wyjaśni co i jak.
Sporo. Czekam w takim razie dalej na jakieś wieści [emoji846]
Trzymam kciuki, za pomyślność w tym cykluDziś o 6 rano przyszła @. Także wiem już na pewno na czym stoję.
[emoji853] Trzymam kciuki, za pomyślność w tym cyklu [emoji846]
A starasz się o trzecie? A może już w drodze?
W takim razie trzymam kciukiStaram, ale nadal nic z tego. Ale liczę, że w końcu dane mi będzie urodzić trzeciego muszkietera.