reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko - zwariowałam?

Hej ☺️ oj powiem tobie ze mam 3 dzieci swoich i siostrę wychowuje w rodzinie zastępczej od 13 lat 😉 i teraz jestem w 6 tyg ciąży 😉 kocham duże rodziny i ten śmiech i gwar 😉 tyle radości ...
męża nie ma w domu wraca z delegacji co 2 miesiące muszę ogarniać wszystko 😉 a jest tego tyle ze czasem mi dnia brakuje 😂😅🙈 powiem tak z jednym dzieckiem to nawet na chwile się umyć nie mogłam 😉
Teraz jest o tyle łatwiej ze dzieci chcą się bawić i pomagają czasem lubią czuć się potrzebne ☺️ a ja w tym czasie robię obiad itd 😉

reklama
Jak jest u mnie już wiesz. Chcę tylko napisać, że to tylko Wasza decyzja i nikomu nic do tego. Tak jak już pisali, najtrudniej przestawić się z jednego na dwoje. A ludzie zawsze będą gadać, ale to nie oni będą wychowywać.

Hej. Ja wlasnie jestem w 3 ciazy. Niby chcialam ale obawy co powiedzą inni sa :/ Mam juz dosyc duze starsze dzieci -13 i 9 lat. Sama mam 35 i uznalismy z mezem ze teraz albo nigdy. I udalo sie. Mam nadzieje ze przez te 9 miesiecy uda sie pozbyc wszystkich watpliwosci.

Hej. Ja wlasnie jestem w 3 ciazy. Niby chcialam ale obawy co powiedzą inni sa :/ Mam juz dosyc duze starsze dzieci -13 i 9 lat. Sama mam 35 i uznalismy z mezem ze teraz albo nigdy. I udalo sie. Mam nadzieje ze przez te 9 miesiecy uda sie pozbyc wszystkich watpliwosci.
A co Cię obchodzi opinia innych? To Wasze życie, jedno życie. Najważniejsze, abyście Wy byli szczęśliwy i robili po swojemu.

Rodzice mojej koleżanki starali się o dziecko jak byłyśmy w liceum. Starsze dzieci kończyły liceum/szły na studia, a oni w domu mieli dwulatke. Teraz są szczęśliwi. Jedno jest jeszcze z nimi. Śmieją się, że odmlodnieli, itd.
U mnie w domu było nas troje. W sumie w całej moje rodzinie jest po troje dzieci. Jeśli się uda też będziemy się decydować na trójkę :). Póki co, pierwsze w drodze.

Gratulacje:) A co mają powiedzieć ?..że tworzycie na tyle szczęśliwy związek że chcecie mieć razem jeszcze jedno dziecko?to super:)

reklama
Do góry