Ja nie gratuluję,ale zacikam &&&&&&&&&&&&&&do środy i wierzę w to,że się UDA!!!!Umówmy się - poczekajcie jeszcze z gratulacjami - jak będę po wizycie w środę i wszystko będzie OK - to pochwale się na całe gardło tutaj.
reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Mauren klasyczny czerwony barszcz z wlasnych buraczkow!!!
Ja znam botinke czyli z mlodych lisci burakow z ziemniakami
barszcz czerwony z uszkami i
barszcz z mlodych buraczkow z ryzem
Maz jest wiec sie odmeldowuje :-)
Ja znam botinke czyli z mlodych lisci burakow z ziemniakami
barszcz czerwony z uszkami i
barszcz z mlodych buraczkow z ryzem
Maz jest wiec sie odmeldowuje :-)
Liza
Fanka BB :)
katrina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama tylko nie trać nadzieji!!! bedzie t=dobrze:*
Zuz inka kurcze smaka mi narobilas na barszcz z uszkami...
Ja osobiscie robilam oststnio klasyczny barszcz czerwony zaprawiany z ziemniakami pychota
mama tylko nie trać nadzieji!!! bedzie t=dobrze:*
Zuz inka kurcze smaka mi narobilas na barszcz z uszkami...
Ja osobiscie robilam oststnio klasyczny barszcz czerwony zaprawiany z ziemniakami pychota
Katrina,
fiu, fiu... &&&&& zacisniete :-)
Ciesze sie, ze taki koperek sprawil Ci radosc
Mamusiu,
kochana i Ty zaciazysz juz niedlugo, na pewno
Zuzia,
noz jakiego mi smaka narobilas tym barszczem, az mi slinka leci
Lena,
sliczne imie dla synka
fiu, fiu... &&&&& zacisniete :-)
Ciesze sie, ze taki koperek sprawil Ci radosc
Mamusiu,
kochana i Ty zaciazysz juz niedlugo, na pewno
Zuzia,
noz jakiego mi smaka narobilas tym barszczem, az mi slinka leci
Lena,
sliczne imie dla synka
mama05
prrrryy szaaaalona :))
mama - ja czuję, że jestem, do lekarza ide w środę (tu wizyty dla ciężarnych są w środy) i termin w takim wypadku wypada na kwiecień - będzie 4 lata różnicy między maluchami - o ile wszystko będzie Ok oczywiście. Pisałam Ci jeszcze na Staraczkach, że od lipca próbujemy... no to spróbowaliśmy. Teraz trzymajcie kciuki - bo przy tamtych dwóch ciążach tak się nie czułam...
Katrina no to cała masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete i czekamy na dobre wieści w środę) a test robiłaś sikany??
Maureen- dziękuję Ci za tą wiarę
Lena- Gabryś...bardzo ładnie
Cokies jak tam na froncie??
Joaś gdzie Ty kochana jesteś???????????
Zuz Inka -&&&&&&&&&&&&& cała masa za działania
ja pojechałam do salonu gdzie pracuję i skoczyłam sobie na solarium-po takim deszczowym dniu choc przez chwilę byłam na Kanarach-miło i ciepło)potem kumpela kosmetyczka zrobiła mi frencza na nogach a ja Jej henne brwi i rzęs
teraz wciągnęłam kolacje i nadrobiłam posty )
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
a ja mam klaustrofobie...z solarium nie korzystam....
mama05
prrrryy szaaaalona :))
a ja nie byłam na solarium 12 lat ))) nawet przed slubem nie chodziłam ..a teraz juz 2 raz weszłam ....w takie lato trzeba sie dogrzewać...a poza tym chcę podtrzymać nadmorską opaleniznę
katrina115
Potrójna Mama
mama - robiłam test, ale on jeszcze nic nie pokazywał (wynik negatywny), a ja wiem co czuję... przy pierwszej ciąży to jest nowe i się nie wie, przy drugiej, można nie wiedzieć lub nie być pewnym (zwłaszcza, jak się ma 18 lat różnicy), ale teraz to juz od dwóch tyg. wiem, mam objawy i zero @, więc...
JA mam lato stulecia,więc solarium odpada,słońce jest na okrągło,że aż się dziwię,że w nocy nie świeci!!
Wzięłam z Was przykład i poprałam,zupke pomidorową ugotowałam i naleśniki z truskawkami też,a co tam jak szaleć to szaleć,a jak na zakupach byłam skusiłam się na mrożoną kawusię na moje nieszczęście,bo po niej dostralam - wiecie czego-NIGDY WIĘCEJ nie wypiję takiej kawy!!!!
Jutro od rańca mam nasiadówkę w szpitalu na krzywej cukrzycowej.Pierwsze badania wyszły paskudnie miałam 189mg przy normie cukru do 140 mg,więc muszę powtórzyć i zlecili mi badanie na 3h,chyba tam zakwitnę MATKO KOCHANA i to jeszcze bez jedzenia,najwyżej będą mnie reanimować;-).
Wzięłam z Was przykład i poprałam,zupke pomidorową ugotowałam i naleśniki z truskawkami też,a co tam jak szaleć to szaleć,a jak na zakupach byłam skusiłam się na mrożoną kawusię na moje nieszczęście,bo po niej dostralam - wiecie czego-NIGDY WIĘCEJ nie wypiję takiej kawy!!!!
Jutro od rańca mam nasiadówkę w szpitalu na krzywej cukrzycowej.Pierwsze badania wyszły paskudnie miałam 189mg przy normie cukru do 140 mg,więc muszę powtórzyć i zlecili mi badanie na 3h,chyba tam zakwitnę MATKO KOCHANA i to jeszcze bez jedzenia,najwyżej będą mnie reanimować;-).
reklama
cokies
Fanka BB :)
a o to nasz pokoik dziecięcy świeżo urządzony
Zobacz załącznik 376831Zobacz załącznik 376832Zobacz załącznik 376833
i jeszcze moje pierwsze ręczne dzieło dla Michałka
Zobacz załącznik 376834
a my nie dawno wróciliśmy od znajomych, śmiechu co nie miara było a teraz troszku cierpię (napinanie brzucha i kłócie oraz krzyże ojoj)
ide sie położyć i dać sobie odpocząć
Zobacz załącznik 376831Zobacz załącznik 376832Zobacz załącznik 376833
i jeszcze moje pierwsze ręczne dzieło dla Michałka
Zobacz załącznik 376834
a my nie dawno wróciliśmy od znajomych, śmiechu co nie miara było a teraz troszku cierpię (napinanie brzucha i kłócie oraz krzyże ojoj)
ide sie położyć i dać sobie odpocząć