reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

reklama
Mauren klasyczny czerwony barszcz z wlasnych buraczkow!!!

Ja znam botinke czyli z mlodych lisci burakow z ziemniakami
barszcz czerwony z uszkami i
barszcz z mlodych buraczkow z ryzem

Maz jest wiec sie odmeldowuje :-)

katrina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mama tylko nie trać nadzieji!!! bedzie t=dobrze:*

Zuz inka kurcze smaka mi narobilas na barszcz z uszkami...
Ja osobiscie robilam oststnio klasyczny barszcz czerwony zaprawiany z ziemniakami:) pychota :)

Katrina,

fiu, fiu... &&&&& zacisniete :-)
Ciesze sie, ze taki koperek sprawil Ci radosc :-D

Mamusiu,

kochana i Ty zaciazysz juz niedlugo, na pewno :tak::tak:

Zuzia,

noz jakiego mi smaka narobilas tym barszczem, az mi slinka leci :-D

Lena,

sliczne imie dla synka :tak:

mama - ja czuję, że jestem, do lekarza ide w środę (tu wizyty dla ciężarnych są w środy) i termin w takim wypadku wypada na kwiecień - będzie 4 lata różnicy między maluchami - o ile wszystko będzie Ok oczywiście. Pisałam Ci jeszcze na Staraczkach, że od lipca próbujemy... no to spróbowaliśmy. Teraz trzymajcie kciuki - bo przy tamtych dwóch ciążach tak się nie czułam...

Katrina no to cała masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& zacisniete i czekamy na dobre wieści w środę:)) a test robiłaś sikany??

Maureen- dziękuję Ci za tą wiarę:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Lena- Gabryś...bardzo ładnie:tak:

Cokies jak tam na froncie??

Joaś gdzie Ty kochana jesteś???????????

Zuz Inka -&&&&&&&&&&&&& cała masa za działania:)

ja pojechałam do salonu gdzie pracuję i skoczyłam sobie na solarium-po takim deszczowym dniu choc przez chwilę byłam na Kanarach-miło i ciepło:))potem kumpela kosmetyczka zrobiła mi frencza na nogach a ja Jej henne brwi i rzęs:-p

teraz wciągnęłam kolacje i nadrobiłam posty :))

a ja nie byłam na solarium 12 lat :)))) nawet przed slubem nie chodziłam ..a teraz juz 2 raz weszłam ....w takie lato trzeba sie dogrzewać...a poza tym chcę podtrzymać nadmorską opaleniznę
s025.gif

mama - robiłam test, ale on jeszcze nic nie pokazywał (wynik negatywny), a ja wiem co czuję... przy pierwszej ciąży to jest nowe i się nie wie, przy drugiej, można nie wiedzieć lub nie być pewnym (zwłaszcza, jak się ma 18 lat różnicy), ale teraz to juz od dwóch tyg. wiem, mam objawy i zero @, więc...

JA mam lato stulecia,więc solarium odpada,słońce jest na okrągło,że aż się dziwię,że w nocy nie świeci!!
Wzięłam z Was przykład i poprałam,zupke pomidorową ugotowałam i naleśniki z truskawkami też,a co tam jak szaleć to szaleć,a jak na zakupach byłam skusiłam się na mrożoną kawusię na moje nieszczęście,bo po niej dostralam - wiecie czego-NIGDY WIĘCEJ nie wypiję takiej kawy!!!!
Jutro od rańca mam nasiadówkę w szpitalu na krzywej cukrzycowej.Pierwsze badania wyszły paskudnie miałam 189mg przy normie cukru do 140 mg,więc muszę powtórzyć i zlecili mi badanie na 3h,chyba tam zakwitnę MATKO KOCHANA i to jeszcze bez jedzenia,najwyżej będą mnie reanimować;-).

reklama
Do góry