reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Katrina u nas dzisiaj sie tak przeplata troszke słonka z chmurkami - wyszlam z dziecmi do ogrodu i szaleją w basenie (mimo ze nie jest najcieplej) Hania dzisiaj straszna maruda i ciągle popłakuje- wózek jej nie odpowiada najchetniej na rączkach by była. Starszaki szaleją a ja klikam :)

Weroniczka milo spedzasz czas!!! ja jeszcze nigdy nie byłam w Krakowie ani w kopalni w Wieliczke- moze kiedyś uda mi sie zwiedzić Kraków :)

Cokies zaciskaj nogi zaciskaj!!! Chociaż z drugiej strony już sie pewnie Michałka doczekać nie możesz!!!! A bóle głowy są straszne. Szczerze mówiąc to był czas (zanim dostałam @ że myślałam znów że może w ciąży jestem (bo przy każdym dziecku przez pierwsze 3 miesiące dzień w dziń wsatawałam z bólem głowy i z takim samym kładłam sie spać....) no ale jednak przyczyny musze szukać gdzie indziej :(

Zuz- Inka ja też uwielbiam pająka- zawsze go układakm jak na bb czekam na jakies odpowiedzi!!! I trzymam dalej &&&& żeby w tym cyklu wam sie powiodło!!!!

Maureen pamietam jak pisałaś o migrenie- wiec ja sie zwykle czuje przy tym tak jak to opisywałaś wtedy....
Jak twoje dziewczynki???zdrowe wszystkie???
Wspomne jeszcze że liczyłam że ty jako nasz cukiernik jako pierwsza coś dopiszesz na kulinarnym ale jak dotąd pustka tam- bardzo liczyłam na wasze wpisy bo nie mam pomysłów na jakies pyszności!!!

A co do mojej pracy to tak nagle wyszło!!! napisała do mnie koleżanka z klasy z liceu (która jest ratownikiem medycznym i pielegniarką) że jej była szefowa szuka pielgniarki albo położnej do swojego prywatnego żłobko-przedszkola :) Poszłam tam wczoraj sie dowiedzieć czegoś wiecej i zobaczyć jak to tam funkcjonuje i spedziłam tam 2 godziny.
TTa babeczka jest bardzo konkretna , od razu powiedziała czego oczekuje po wsoim nowym pracowniku. Chyba sie zdecyduje na te przace. Zaproponowała mi że żebym nie musiała niani brac dla Miska i Hani to że znajdzie dla nich miejsce w swoim złobku za mniejszą opłatą :) nigdzie nie miałabym tak dobrze zeby pracować przy dzieciach, mieć swoje na oku i jeszcze mieć weekendy wolne. A płaca taka sama jak w poprzedniej pracy tyle że za dojazdy płacić nie musze bo to tylko kawałek autobusem :) Wiec trzymajcie kciuki żeby mnie chciała po okresie próbnym!!! reszta na :ninja2:

reklama
jestem ,zakupy zrobione,zaraz biore sie za obiad a potem piekę ciacho na jutrzejsze spotkanie ;)))

Maureen- kochana Tobie równiez miłego dnia i nadal ,nieustannie &&&&&&&&&&& za Twoje sprawy zaciskam:))

Zuz Inka- urlop powiadasz??ciekawe jak go spędzicie z mężem
c024.gif
c024.gif
c008.gif

może
d040.gif
a potem
h040.gif
i pewnie
f055.gif
-oj bedzie się działo
a115.gif
a ja już &&&&&&&&&&& zaciskam ~~~~o ~~~~o dotarły do jajeczka ;)))

Katrina-u nas pogoda nie halo-wieje i zimno,dzieci były pół h na ogrodzie i wrócili zmarznięci
126.gif

teraz lepią plastelinę...

Magda jak tam powitanie???

Cokies-my juz kontak załapałyśmy sms'owy więc jakby co to pisz :))
no i przyjemności u znajomych ;)

coś jeszcze miałam pisać ,ale co????????????????????

Lena - witamy nową mamę :) Rozgość się :-)

U nas drugi dzień słoneczka, więc korzystamy - bo od jutra ma znowu lać... :/

Ewuniaf,

o to mi dalas reprymende :-D postaram sie cos dopisac w ksiazce naszej kucharskiej, ale jak znajde czas, bo nie mam zadnych przepisow w wersji elektronicznej, tylko wszystko zapisuje w zeszytach, taka moja staromodna mania ;-)
A z tymi migrenami to jest naprawde koszmar... I dziekuje, dziewczyny narazie zdrowe, oby tak dalej.

I bardzo mocno zaciskam &&& za twoja nowa prace !! Na pewno bedzie Cie chciala ta babka po okresie probnym, jak mozna by nie chciec tak cieplej, fajnej opiekunki dla dzieci ??

Zuzia,

a czym sie te pasjansy roznia od tradycyjnego ?

Proponuje wkleic jeszcze taki podtemat na naszej ksiazce kucharskiej - co dzis na obiad ? Kiedys pisalam na innym forum i tam zalozylam taki watek, to super sprawa, zawsze mozna bylo znalezc jakas inspiracje :tak:

Ostatnia edycja:
Leika- witaj:) pogłaskać brzusio ;)))

Ewunia- o 3 światy-super z tą pracą!!!rewelacja-masz dzieci przy sobie,zarabiasz forsę na tym co lubisz i jeszcze week wolne-bardzo dobre warunki!!!
rewelacja!

Maureen- bardzo dobry pomysł z tym tematem-co dzis na obiad-popieram:))

Hej
Ja tylko tak na chwilkę bo nie mam niestety wogóle czasu dziś na kompa
Jesteśmy wszyyyystkie przeszcz esliwe.Dziewczynki wróciły cale i zadowolone ale jeszcze bardziej że już są u siebie.Teraz mam straaaasznie dużo prania rozpakowywania więc to mi czas zabiera i po południu pewnie nawiedzimy z dziewczynkami moich teśció bo tez stęsknieni za dziewczynkami :)
Całuski for all
;-)

Magda super że dziewczynki wróciły całe i zdrowe.Pewnie powitaniom nie było końca.
Ewunia ale masz farta z tą pracą,trzymam kciuki żeby wszystko się udało.
Maureen też myślałam o wątku Co dziś na obiad? Czyśbyś była użytkownikiem forum na M....ch?
Mama udanego spotkania w gronie znajomych.
Zuz-Inka upojnych nocy Ci życzę i nie zamęcz mężusia ;-)
Cokies widzisz jednak coś ruszyło,oby wszystko poszło sprawnie i szybko.Czekamy na wieści.
Lena witamy

reklama
Do góry