reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Dzien dobry,

wstalam razem z moim leniem i teraz tak sie ciagnie za mna :-D Ale serio, nic kompletnie nie chce mi sie robic, a tu dom wola : posprzataj mnie ! ;-)
Na razie obijam sie z kawa w rece..

Ewuniaf,

trzymamy juz od rana mocno zacisniete kciuki !

Agatulka,

i jak tam, wolne masz ??

reklama
Maureen - hmm mam podobnie. Po wczorajszym męczącym dniu w podróży (niestety przymusowa wycieczka do Konsulatu i na lotnisko), dom prosi się o ogarnięcie, a ja nie mogę ogarnąć siebie...

Miłego dnia dla wszystkich - idę walczyć z leniem we mnie!

katrina,

no i jak Ci idzie walka ? ;-)
Ja ogarnelam siebie, ale dom nie bardzo :zawstydzona/y: Wstawilam obiad i umylam naczynia tylko..

Maureen - wiesz jakoś się trochę pozbierałam. Dom już nie straszy, obiad podszykowany, nie jest źle. Małe się kręci, malowała, rysowała, teraz ogląda bajki, to mogę chwilkę tu zerknąć.

Wiesz w domu niby nie ma bałaganu, ale muszę codziennie odkurzać, bo wszędzie są "koty" z sierści psa. Wczoraj nie mieliśmy kiedy, to dziś "koty" już straszyły!!!!

A u Ciebie to tylko.....

Ostatnia edycja:
u mnie dzis tez dzień w ruchu
zakupy potem na działke do rodziców po nowalijki i botwnka sie zrobiła mniam
a teraz szykujemy grilla bo jak wolneeee to trza korzystać
dom lekko ogarnięty tylko te sterty ubrań upranych trza poskładać

Dziewczyny,

dostalam smsa od Ewuni, Michalek jest juz po operacji, ktora trwala 2 godziny, teraz sie wybudza i placze, bo go boli..

Biedulek malutki, najwazniejsze ze juz po wszystkim, szybko dojdzie do siebie i bedzie wszystko dobrze, dalej trzymamy kciuki :tak:

Jestem i ja, ale jakoś weny brak, bo mały jęczy i jęczy....pewnie ząb :eek: do tego wczoraj obok domu mieliśmy koncert i do północy aż szyby drżały ...

Ale nie jest źle, słonko wygląda...

Trzymam kciuki za Michałka

U nas dzis dzien tez pod znakiem sprzątania minol, no i tak szybko zlecial ze szok...
Juz wieczorek sie zbliza, zaraz niedziela i od nowa tydzien i chwila i lipiec... ale to leci:no:
Mąż w pracy do 18, ale dluzej moze porobic wiec ciagle sama z dziecmi... bawią sie w domek wlasnie :)
Milego wieczorka!:)

reklama
Czesc dziewczyny, jestem tu nowa bo dopiero dzisiaj zobaczyłam ten temat na BB.
Mam 2 letniego synka i bardzo chcielismy miec juz 2 dziecko......i jak widzicie jestem w ciązy tyle że blizniaczej:szok:
Teraz juz jakos łatwiej mi z tym wszystkim ale jak dowiedziałam sie ze beda bliznaiki to naprawde byłam załamana 2 mce, nigdy nie myslałam o 3 dzieci.
Kasa, odpowiednio duze mieszkanie.....rety! Na dodatek jak pomysle o tych nie przespanych nocach razy3 to słabo mi sie robi biorąc pod uwage, że mój mąż duzo pracuje i nie mam serca sciągac go w nocy do karmienia, choą i tak napewno bedzie wstawał:-)
Tak czy inaczej jestem tym przerazona.

Do góry