reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

Asia no to super dzień zleciał,a teraz spokojnego wieczorku zycze...moje juz chrapią :)

kiedy masz wizytę ??bo jeszcze troche i bedziesz znała płeć :-p
no i super,ze na budowie do przodu:)))

reklama
Dzięki :-)

Ja zaraz czytam książeczkę i też do łóżek wskakują.
na wizytę idę w przyszłym tyg. Też mam nadzieję na usg i odkrycie wielkiej niewiadomej :-D
Jak nie teraz to za pare tyg na połówkowym :tak:

Asia- no to masa &&&&&&&,zeby dzidzia sie ładnie pokazała :))

matko u Ciebie zaraz połówkowe a ja ciągle sie szarpie z tematem;/
w przyszłym tyg sie okaże czy cos w tym cyklu wyszło...
tak wiec &&& mile widziane :)))

Mama05,

oczywiscie kochana, caly czas moc &&&&&&&&&&&&&&& :tak::tak::tak:

Asia,

mam nadzieje, ze Dominisia juz ladnie spi, a Ty wypoczywasz :tak: Glaskam brzusio i jego lokatora/lokatorke ;-)

Pawimi,

nie ma Cie, ale trzymam tez kciuki za Twoje wazne sprawy rodzinne :)

Ja juz spadam na dzis Babeczki, chyba juz nie zajrze. Ma jeszcze wpasc kolezanka do mnie, zebym jej wystawila aukcje na ebayu, a ja ledwo zipie.. ale jakos dam rade. Dobrej nocki Babolki.

Maureen- brzuch już wielki jest, jak idziemy na spacer (teraz to juz obowiązek na wieczór plaża albo do centrum) to ledwo wracam i przystanki musze robić yyhh taki ciężar dopiero przy tej ciąży czuję..

mama- z imieniem kurka wodna problem nie mamy pomysłów, raczej tak dla swiętego spokoju Krzysztof lub Michał ale to nie jest to coś u nas więc czekamy na oświecenie hehehe

dzisiaj moje dzieciaki raczej bardziej czułe co chwila buziaki i tulanki ale bez większych atrakcji a z kolei mężuś zaskoczył mnie, od rana przy posiłkach w kuchni wszystkim szykuje i myje naczynia nawet kolacje super zrobił, czuję że odpoczęłam choć to tylko jeden dzień:-)

pozdrawiam matule i uściski na nocke:):):):)

Witam wieczorkiem :)

I choć dzień naszego święta praktycznie dobiega końca... to wszystkim Mamusiom życzę wszystkiego co najpiękniejsze ;)

Joaś czytałam o Twojej córeńce, że miała operację i trzymałam kciuki. Mam nadzieję, że czuje się dobrze :) Dla mnie pobyt moich dzieci w szpitalu jest wieelkim stresem itd, więc dokładnie wyobrażam sobie, co musieliście przechodzić.
Nie chce wypaść na wścibską babę, ale co niuni było?

Mama05 zdrówka! I ciąży ;-)

Maureen ufam, że humorek jak i perspektywy na przyszłość już są lepsze.

Asia trzymam kciuki by dzidzia pięknie pokazała kim jest.

I jejku...co ja tu miałam dalej... eh... wybaczcie, jeszcze trochę i rozkręcę się na tyle, że będę pamiętać o każdej. Na razie ciągle Was poznaję i jakoś trudno mi się do końca we wszystkim połapać ;)

A u mnie bez konkretnych zmian.. Humor do bani, mąż oficjalnie bez pracy, na ofertę ze zmianą mieszkania czekamy... a na dokładkę ząbkująca mała, brak ciepłej wody i ogrzewana + kopnięta właścicielka... i nocne skurcze...
I tak sobie dochodzę do wniosku, że w końcu czas na to, by coś pozytywnego zaczęło się dziać... no bo ileż można mieć pecha??
Teraz czekam na tą malutką iskierkę z mojego brzucha... może on/ona będzie początkiem tego lepszego w naszym życiu ;)

Spokojnej, przespanej nocki :)

Leah - bedzie dobrze!!! Musi być. I słoneczko dla Was zaświeci!

Mama - dzieki! Ja trzymam kciuki i fluidy wysyłam! &~&~&~&~&~&~&~&~&~&~&~

Maureen - Minisia zasneła, chłopcy też a ja właśnie skończyłam porządki w akwarium :-)

Ściskam Was moooocno! kolorowych snów!

Cześć dziewczyny

ja tak po krótce...

Joaś super że Martynia taka dzielna i ze tak dobrze się spisała na przedstawieniu!!! A jak poszło małemu tygryskowi??? Jak ma się Karolcia??

Cokies wiem o czym mówisz mi też jakoś tak strasznie ciężko było w tej trzeciej ciąży nie tak jak przy poprzednich!!! Sił dla ciebie!!!

Leah na pewno wszystko bedzie szło ku dobremu bo przecież nie może być ciągle źle.... Trzymam kciuki za poprawe sytuacji i szczesliwe przyjscie na swiat waszego maluszka...

Mama za twój sukces to już nie tylko kciuki zaciśnięte!!! :) Mama musi się wreszcie udac...

Asia trzymam tez za ciebie kciuki i połówkowe Usg!!!

Maureen cieszę się kochana ze u ciebie juz z nastrojem troszkę lepiej !!! Trzymaj się dzielna kobietko!!! Oglądałam wasze zdjęcia na n k - przesłodkkie!!!

Pawimi i wassze zdjęcia piękne!!! Swietna z was rodzinka a ty jaka szczuplutka!!! Zazdroszcze

Jeśłi o kimś zapomniałam to przepraszam

Sempe, Zuz- Inka, Weroniczka, AnnaS, Izulka pozdrawiam was bardzo serdecznie...

Dziewczyny wszystkim dziękuję za słowa wsparcia

Wiecej napisze poźniej na :ninja2: teraz musze dzieciaki ubrac i nakarmić- mam w domu całą trójkę...

Ostatnia edycja:
Maureen,Cokies,Leah,Asia,Ewunia- dziękować za &&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~:tak::tak:
trzymajcie kochane mozę w końcu coś sie i nam powiedzie:))

Leah-myślałam,ze urodziłas i dlatego nie pisałaś...nadal &&& za męża pracę i przeprowadzkę:sorry:a Niunia na pewno zapoczątkuje wysyp dobrych rzeczy w Waszym życiu :))tego zyczę :)

Ewunia- no kurcze w końcu musi !!!
miłego dnia kochana :)

Maureen jak tam kumpel była??

Asia Ty po 23 .oo akwarium jeszcze czyścisz:szok:to ja-nie w ciąży już po 22 w łóżku a Ty 2w1 i jeszcze o tej godzinie nie spisz:-D:-Dpracowita pszczółko:tak:

Cokies- życzę oswiecenia z imieniem :))
a Krzyśki których znam to spoko chłopaki:))

reklama
Mama ja wierze ze się uda!!!

U mnie starszaki chore, Hania wczoraj zaszczepina, mąż na szkoleniu- on wraca o 13 a ja zaczynam swój kurs o 14:baffled:. Kurcze mnie juz też choróbsko rozkłada więc pewnie z gorączką na te wykłady pójde- ale nie odpuszcze bo czekałam na ten kurs 1,5 roku...
teraz sie martwie zeby starszaki mi Hani nie zaraziły a poza tym Kasia za 2 tyg ma to zielone przedszkole, chorej jej nie ppuszcze musi wyzdrowiec a u nas to tak każdy łapie od każdego i tak w kółoko....:wściekła/y:
Napisałam trochę na:ninja2: dziewczyny pomóżcie, poradżcie coś....

Ostatnia edycja:
Do góry