reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Trzecie dziecko i.. Co dalej ??

nie bardzo wiem o co kaman,bo chwile mnie nie bylo ,pokazalam sie i dostalam zrypke od osoby zupelnie mi nie znanej..:-p nawet nie wiem dlaczego ??
ale za to temat ciast bardzo mi sie spodobal i humor poprawil bo jakas taka wypluta bylam ;-)...
pawimi pewnie twoje dmuchanie przywialo ta wiosenna pogode do mnie ,bo u nas ostatnio tak bylo wietrznie ,ze ogrzewanie poszlo w ruch.
mamita i ja bym z checia do ciebie podeszla,zebys cos ze mna zrobila bo wygladam jak pol nieszczescia :zawstydzona/y:
ajjj,ze ty musisz mieszkac tak daleko...:-(
zuza i moj po przepiciu robi skruche..faceci chyba tak maja,a jak w ogole sobie radzisz ?..ja wiem ty juz wprawiona ale tak to chociaz chlop byl na weekend a teraz...na jak dlugo wyjechal tym razem ?
chorowitkom zdrowka ;)

reklama
no właśnie nowe mamuski to czemu nie przyjęłyście moniki spowrotem,chyba forum jest dla każdego to piszcie na zamkniętym skoro macie a nie chcecie innych czytać

Widzę podczytujących tu co niemiara. Adwokatów nie potrzebujemy. I nie panosz się tu skoro się nawet nie udzielasz :wściekła/y: Co za ludzie ....:wściekła/y:

Witam po dłuuugiej przerwie. Nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie, przestałam kiedyś pisać, później żałowałam, że uniosłam się honorem, ale głupio było przyznać się do błędu, a teraz po upływie czasu jakoś łatwiej, tym bardziej że cały czas o Was myślałam, żeby nie było, że cukruję, ale nie raz jak wchodziłam na swoje stare bb, to zajrzałam i do Was.

Widzę, że u Was ciągle jakieś małe zgrzyty, fajnie że dobrze sobie z tym radzicie.

Pozdrawiam i życzę Wam spokoju na forum:-)

My sie staramy o rodzenstwo ''dla ''Patuliny ;-),starsza dwojka sie razem chowała ,miedzy nimi jest dwa lata roznicy i teraz tez tak bysmy chcieli :-) Fakt ze juz widze te komentarze. Przy Patrycji potrafiła mi znajoma powiedziec ze o wpadliscie jak mnie z mała zobaczyła:szok:( do furi mnie to doprowadzało tyle sie staralismy ciaza zagrozona walczyłam o kazdy dzien a tu ktos z takim wspołczuciem/złosliwoscia ) i pewnie teraz bedzie jeszcze ''ciekawiej '' .I troche sie boje bo pewnie tez jak i poprzednie moze byc ciaza z problemami ale damy rade .....mysle :-p:-)

Witaj Natkaa, oczywiscie ze Cie pamietamy...co nowego u Ciebie? Milo ze do nas zagladasz ponownie.:tak: Jesli chodzi o zgrzyty na watku to bardzo dawno ich nie bylo, ostatnio chyba w lutym...wlasnie po tej slawetnej "awanturze" ktora bezsensownie zostala wywolana i pozostawila wiele niesmaku nas opuscilas. Pozniej byla dluga cisza i wzgledna harmonia ale widzisz tak to jest jak sie komus nasz spokoj nie podoba i lubi wtracac swoje trzy grosze w glupi to tego sposob. Tego ostatniego posta skierowanego pod moim wlasnym adresem godzine temu nie bede nawet komentowac bo sie nie chce osmieszac ale jak ktos lubi robic z siebie blazna - to prosze bardzo. Polecam jedynie przyswoic sobie czytanie ze zrozumieniem bo widze ze mamy z tym problem. Jesli chodzi o forumke o nicku anussia to dla wytlumaczenia zaznacze ze nawet zadna z nas nie wie kto to jest, nigdy sie z nami nie przywitala ani nigdy nie przedstawila tylko jakies ponad pol roku temu pozostawila jedynego posta mniej wiecej o podobnym znaczeniu, wiec nie dziwie sie ze dziewczyny sie oburzaja i nie chca tego tolerowac. Wiadomo forum miejsce publiczne i kazdy ma prawo czytac i zabrac glos...ale niech zrobi to z sensem a nie tylko po to zeby zaburzac czyjs spokoj i porzadek. Tyle ode mnie na tematy porzadkowe ;-)
Zegnam sie juz na dzisiaj i zycze Wam milego wieczoru.

Fasolka to o które dziecko sie staracie ? Szacun i wielki pokłon ,i widzę ze masz córkę o imieniu Dorota :-).

Co tutaj za awantury ? No nie ładnie tak podczytywac i wtrącać swoje 5 groszy jak nie uczestniczy sie wcześniej w naszych rozmowach .

Do mnie to trochę dmuchnelyscie tego sloneczka :-).

U mnie dzień udany,rano sprawy pozalaywialam i wagę elektroniczną w netto sobie kupiłam :-).
Później z M kupiliśmy dzieciom promocyjnie 2 krzesełka i stolik :-), . M dziś wcześniej z pracy wrócił więc te zakupy a w domu przemeblowanie :-), po drinku my z M wypili i zaniedlugo spac ,M z psem poszedł i zaginął ale dostanie ochrzan jak wróci wrrrr, dobrej nocy .

jestem i ja wieczornie...

dziewczyny sama w to nie wierze jeszcze -bo szybko poszło- podpisałam godzine temu umowe wynajmu lokalu pod gabinet kosm.
za tydzień dostaje klucze i znów ruszam ze stacjonarnym ,tylko tym razem 700m od domu :-)

Natkaa
witaj ponownie ..nie unoś sie już i pisz jak chłopcy sie mają :tak:

Fasolka
powodzenia w staraniach ..a ludziami sie nie przejmuj-nie dogodzisz jakby nie było ;-)

Pawimi ,Joaś ,Zuz inka,Hana,Madlen
a co tu tak wesoło,wesolutko-francuzy,bezy,rurki ..skruszeni mężowie :):):):)

no i oczywiście odpalam wosk i zaraz będę kudły rwać komu trzeba:tak:

Majqa
widzisz jakie adwokaty tu som :) też się wpieniłam ..wrrr

ja własnie opijam z mężem podpisanie umowy...mam nadzieję ,że bedzie oki..
poczymacie &&&&&??

no to dajesz czadu mamuska, oj dajesz hahaha jakie niespodzianki nam tu robi :-D nie nadarzam za Toba z tymi biznesami :cool2:
Adwokaci przegonieni mam nadzieje na nastepne siedem miesiecy bo taka widze miarka czasowa obowiazuje wsrod mieszaczy i wtracaczy wszelakich. Innych podczytywaczy spolecznych tez mamy a jakze :tak: ale niech im tam, widac takie interesujace jestesmy ze nas tak lubia czytac :rofl2: Teraz to juz napewno ide. A kysz ty pawimi a kysz :-p

reklama
Do góry